وزیر صنعت معدن و تجارت درباره میزان ذخیره سازی کالاهای اساسی تاکید کرد که اجناس به وفور در بازار وجود دارد.
به گزارش
نسیم اقتصاد، محمد اتابک در حاشیه نشست با استانداران سراسر کشور جمع خبرنگاران درباره ذخیره سازی کالاهای اساسی گفت: اجناس به وفور در بازار وجود دارد. امسال تعداد نمایشگاههای ما نسبت به سالهای گذشته بیشتر است.
وی درباره نظارت بر بازار گفت:طبیعتا اجبار داریم، نظارتها را تشدید کنیم.
اتابک درباره واگذاری ایران خودرو به کروز گفت: موضع وزارت صمت در حوزه خودرو این است که خصوصی سازی کرده و خودرو سازی را از سمت دولت خارج کنیم، تصدی گری انجام ندهیم و سیاست گذاری انجام دهیم.
وی تاکید کرد: تولید گردن دولت هست، اما قسمتی را باید به بخش خصوصی بدهیم. دو خودرو ساز بزرگمان از اولویت اول ما هستند.
وزیر صمت در پاسخ به این پرسش که کروز اهلیت دارد؟ بیان کرد: وزارت صمت شرایط خودش را اعلام کرده که با خصوصی سازی موافق است اما درباره جزئیات و سهامداران باید از وزارت اقتصاد و دارایی که سوال کنید. وزارت صمت رسما اعلام کرده است با خصوصی سازی موافق است.
اتابک در پاسخ به این پرسش که خصصوی سازی به سایپا هم خواهد رسید، گفت: ما قطعا در تمام بخش هایی که فکر می کنیم می توانیم خصوصی سازی را در مورد آنها جلو ببریم، این کار را انجام می دهیم.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
تحقق شعار سال «سرمایهگذاری برای تولید» در بازار مسکن بدون تامین مالی، مشارکت بخش... 17 خرداد 1404
سرپرست دفتر بازرگانی داخلی جهاد کشاورزی گفت: با وجود یک میلیون و 900 هزار تن تولید داخل و... 13 خرداد 1404
بانک «جیپیمورگان» در گزارش تحقیقاتی اعلام کرد که ارزش کل بازار 13 ماینر ثبتشده در... 13 خرداد 1404
بازار مسکن راکد است و در غیاب آمارهای رسمی از شرایط بازار (آخرین آمار قیمت مسکن و اجاره... 12 خرداد 1404
ریزش قیمتها با انتشار خبر دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا آغاز شد. 1 خرداد 1404
رشد بیسابقه قیمت مسکن و اجارهبها در سالهای اخیر، مستاجران را در تنگنای معیشتی قرار... 27 اردیبهشت 1404
بازار خودروی کشور در هفته منتهی به 25 اردیبهشت با تداوم روند کاهشی قیمتها و تعمیق رکود... 25 اردیبهشت 1404
قیمتها در بازار خودرو ایست کرد. 10 اردیبهشت 1404
نظرات شما