سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد که از امروز تا سه شنبه در نوار شمالی کشور و طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه هفته آینده در نواحی مرکز، شمال شرق و شرق دمای هوا کاهش محسوس بین 6 تا 10 درجه خواهد داشت.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از سازمان هواشناسی کشور، بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی 2 روز آینده در استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، برخی مناطق جنوب، جنوب غرب، استان‌های واقع در سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز، جنوب شرق و برخی نقاط مرکز و شرق کشور بارش باران شدید موقت، کولاک و برف در نقاط مستعد گرد و خاک در مناطق جنوبی رعد و برق رخ خواهد داد.
 
روز یکشنبه علاوه بر مناطق یاد شده در شمال شرق، شمال فارس و برخی مناطق استان‌های چهارمحال بختیاری، کهگیلویه بویراحمد این وضعیت ادامه خواهد داشت.
 
روز دوشنبه در نوار شمالی و شرقی کشور ارتفاعات البرز شمال فارس، چهارمحال و بختیاری و جنوب کرمان و روز سه‌شنبه در شرق سواحل دریای خزر شمال شرق و بخش‌هایی از جنوب شرق بارش ها ادامه خواهد داشت و به تدریج سامانه بارشی از کشور خارج می شود.
 
همچنین طی چهار روز آینده بارش در سواحل خزر و شرق اردبیل شدت خواهد یافت و در 2 روز آینده در شمال غرب، غرب، مرکز و جنوب شرق و روزهای یکشنبه و دوشنبه در شمال شرق و نوار مرکزی کشور و روز سه‌شنبه در نیمه جنوبی کشور وزش باد شدید رخ خواهد داد. طی 4 روز آینده دریای خزر مواج خواهد بود.
 
همچنین وضعیت هوای تهران طی 5 روز آینده ابری، همراه با باد شدید و رعدو برق و در پاره ای از اوقات بارش باران و در ارتفاعات با بارش برف است و دمای هوا نیز بین منفی 4 تا 12 درجه سانتیگراد خواهد بود.

لینک کوتاه
کاهش دما دریای خزر

اخبار مرتبط

نظرات شما