وزیر نیرو با بیان اینکه تا اوج بار مصرف برق تابستان سال آینده ظرفیت تولید تجدیدپذیرها به 3500 مگاوات ارتقا مییابد، گفت: در تلاش هستیم به منظور افزایش سهم تجدیدپذیرها در سبد انرژی کشور، تا پایان دولت چهاردهم زمینهها و زیرساختهای لازم برای تولید 30 هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر فراهم شود.
به گزارش
نسیم اقتصاد به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو(پاون)، "عباس علیآبادی" صبح امروز (دوشنبه) در همایش ملی هوای پاک که با حضور " مسعود پزشکیان " رئیس جمهور و با شعار "عزم ملی برای هوای پاک با انرژی تجدیدپذیر" در سالن همایشهای سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد به نقش توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در بهبود کیفیت هوا اشاره کرد.
وزیر نیرو افزود: همه اقدامات بشر در کل جهان آنتروپی (بی نظمی سیستم) را افزایش میدهد؛ از سال 1850 میلادی تا کنون میانگین دمای کره زمین 1.1 درجه افزایش یافته و علت اصلی آن تولید دی اکسید کربن و سایر گازهای گلخانهای است.
وی با بیان اینکه انتشار گازهای گلخانهای، محیطزیست را برای زندگی از بین برده است، اظهار کرد: بر اساس مطالعات صورت گرفته از حبابهای حبس شده در یخچالهای قطبی، میتوان گفت که میزان دی اکسید کربن در عصر یخبندان 200
ppm به ثبت رسیده است که این عدد در بازههای گرم تر به 280
ppm رسیده و در چند سال اخیر میزان دی اکسید کربن هوا به 419.3
ppm افزایش یافته است.
علیآبادی در این زمینه تصریح کرد: در چنین شرایطی میزان دی اکسید کربن هوا در مقایسه با عصر یخبندان حدود 2 برابر شده که یک هشدار جدی محسوب میشود.
وزیر نیرو در ادامه بروز چنین شرایطی را نشان دهنده تغییرات اقلیمی برشمرد و افزود: از سال 2012 تا 2022 استفاده از سوختهای فسیلی در جهان از 81 درصد به 79 درصد رسیده است، همچنین میزان استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر از 9.5 درصد به 12.9 درصد ارتقا یافته است.
وی در ادامه ضمن مقایسه نیاز به مصرف و نیز ظرفیت تولید انرژی در کشور گفت: ناترازی انرژی در کشور از سال 1398 آغاز شده است به طوری که در سال 1403 با 20 هزار مگاوات ناترازی انرژی مواجه شدیم.
علی آبادی با اشاره به برنامه ویژه وزارت نیرو برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر یادآور شد: با احداث نیروگاههای تجدیدپذیرها تا کنون از انتشار 8410 تن گاز گلخانهای جلوگیری شده است.
وی همچنین به اجرای 14 مگاپروژه در صنعت برق اشاره و تصریح کرد: افزایش راندمان نیروگاهی با رعایت ملاحظات زیست محیطی بخشی از این مگاپروژه است. هم اکنون راندمان نیروگاههای جدید احداث 55 درصد است.
وزیر نیرو با ابراز امیدواری نسبت به اینکه تا پیک تابستان سال آینده ظرفیت تولید تجدیدپذیرها به 3500 مگاوات ارتقا یابد، اظهار کرد: در تلاش هستیم به منظور افزایش سهم تجدیدپذیرها در سبد انرژی کشور، تا پایان دولت چهاردهم زمینهها و زیرساختهای لازم برای تولید 30 هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر فراهم شود.
این گزارش حاکی است که در این همایش " شینا انصاری" معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیطزیست، "محمدجعفر قائمپناه" معاون اجرایی رئیسجمهور، "محسن پاکنژاد" وزیر نفت، "محمدرضا ظفرقندی" وزیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، "محمدجواد عسکری" رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، و " سمیه رفیعی" رئیس فراکسیون محیطزیست مجلس شورای اسلامی حضور داشتند.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
وزیر نیرو با بیان اینکه بخش بزرگی از ناترازی میان تولید و تقاضای مصرف برق با برنامههای... 18 فروردین 1404
عباس علیآبادی با تاکید بر رعایت الگوی مصرف توسط مردم، وضعیت آبی کشور در سال آینده را... 16 اسفند 1403
حامد یزدیان نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی از طرح سوال خود از عباس علیآبادی وزیر... 6 اسفند 1403
علی آبادی با بیان اینکه زمستان سال آینده با همکاری وزارت نفت خاموشی برق نداریم، افزود:... 8 بهمن 1403
وزیر نیرو با یادآوری اینکه در سال های گذشته کل آورد آبی کشور بیش از 400 میلیارد متر مکعب... 6 بهمن 1403
وزیر نیرو با بیان اینکه صدور خدمات فنی مهندسی ایران به تاجیکستان تسهیل می شود، افزود:... 28 دی 1403
وزیر نیرو گفت: تعداد خیلی زیادی ماینر که از شبکه برق به صورت غیرمجاز استفاده می کردند،... 26 دی 1403
وزیر نیرو گفت: هزینه تولید هر کیلوولت برق در کشور حدود 80 هزار ریال است اما با قیمت ناچیز... 6 دی 1403
نظرات شما