نایبرئیس دوم کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر ضرورت استفاده از الگوهای موفق جهانی و ارتقای بهرهوری در صنعت پتروشیمی، گفت: «هدف از برگزاری این همایشها، رسیدن به خروجی مثبت است که به رفع ناترازیها و بهبود بهرهوری در این صنعت کمک کند.»
به گزارش
نسیم اقتصاد به نقل از روابطعمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس، در آئین افتتاحیه همایش پتروفن 1403، دکتر محمد بهرامی، با تأکید بر لزوم استفاده از تجربیات جهانی، اظهار داشت: «یکی از نکات کلیدی در این همایشها، این است که بتوانیم از الگوهای موفق جهانی در زمینه توسعه صنعت پتروشیمی کمک بگیریم. درحالیکه هزینههای صنعت پتروشیمی کشورمان بالا است، بهرهوری این صنعت بهویژه در زمینه شدت انرژی تنها 37 درصد است.
این آمار نشان میدهد که هنوز نتوانستهایم به طور کامل از ظرفیتهای موجود در این صنعت استفاده کنیم.»
بهرامی بر لزوم همافزایی میان دانشگاهیان، محققان و کارآفرینان در این صنعت تأکید کرد و گفت: «دانشمندان و دانشگاهیان میتوانند در این زمینه کمکهای زیادی به صنعت پتروشیمی داشته باشند. کارآفرینان نیز با واردکردن فناوریها به بازار، میتوانند به بهبود فرایندها و افزایش بهرهوری کمک کنند.»
وی با اشاره به این که گاهی اوقات دانش علمی وجود دارد؛ اما بهدرستی از آن استفاده نمیشود، افزود: «نباید اجازه دهیم که علم و دانش در صنعت به هدر برود. باید برنامهریزی دقیقی برای استفاده از این دانشها داشته باشیم تا از آن بهرهبرداری کامل شود.»
نایبرئیس دوم کمیسیون انرژی در ادامه به چالشهای صنعت پتروشیمی در حوزه ناترازیها اشاره کرد و اظهار داشت: «یکی از اهداف اصلی تشکیل این همایشها، کمک به رفع ناترازیها در صنعت پتروشیمی است. امیدواریم در آیندهای نزدیک به سویی برویم که دیگر با چنین مشکلاتی روبرو نباشیم.»
وی همچنین به چگونگی رشد و توسعه صنعت در کشورهای مختلف اشاره کرد و گفت: «بسیاری از کشورها توانستهاند بر اساس ظرفیتها و امکانات خود، صنعت خود را توسعه دهند. امیدواریم روزی برسد که صنعت پتروشیمی ایران نیز به داد مشکلات کشور در بخشهای مختلف برسد و نقش مؤثری در حل چالشهای اقتصادی ایفا کند.»
بهرامی در پایان سخنان خود به اهمیت شیوههای نرم و سخت در فرایند توسعه اشاره و خاطرنشان کرد: «در حوزه توسعه، همشیوههای نرم و همشیوههای سخت وجود دارند. تکنولوژی بهعنوان یک شیوه سخت مطرح است، اما بسیاری از مشکلات ما در صنعت به مسائل نرم مرتبط با مدیریت و هماهنگیها برمیگردد. در سطح مدیریت عالی، یکی از مهمترین موضوعات، مدیریت ادراکی است که میتواند بسیاری از همافزاییها را ایجاد کرده و باعث پیشرفت صنعت پتروشیمی شود.»
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
یک کارشناس اقتصادی با بیان اینکه هر دولتی برای اداره امور صحیح کشور نیازمند یک تیم... 28 اسفند 1403
یازدهمین جایزه تعالی صنعت پتروشیمی با اهدای لوح و تندیس به برگزیدگان این دوره از... 18 اسفند 1403
ارزیابی یازدهمین دوره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی به مدت 3 روز در مجتمع پتروشیمی نوری... 16 بهمن 1403
گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس همواره با در نظر گرفتن اولویتهای داخلی، اقدام به صادرات... 11 آذر 1403
رئیس اتاق ایران در نامهای به رئیسجمهور با اشاره به کمبود برق و مشکلات صنایع، بر لزوم... 13 شهریور 1403
صنعت پتروشیمی در دولت سیزدهم 17 طرح را به ارزش حدود 3.5 میلیارد دلار به بهرهبرداری... 22 خرداد 1403
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: جایزه تعالی صنعت پتروشیمی باید بهمنظور اثربخشی... 21 خرداد 1403
نظرات شما