مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر اینکه شرکتهای توانمند ایرانی سهم بزرگی در تأمین نیازهای صنعت پتروشیمی دارند، گفت: سالانه حدود 2 میلیارد دلار از سوی پتروشیمیها به سازندگان داخلی تجهیزات، قطعهها و کاتالیستها سفارش خرید داده میشود.
به گزارش
نسیم اقتصاد به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، حسن عباسزاده امروز (یکشنبه، 18 آذر) در جمع اعضای کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی تهران که با هدف بررسی مشکلات فعالان اقتصادی در حوزه صنایع پتروشمی برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری اینگونه نشستهای هماندیشی سبب افزایش همکاری و تعامل با فعالان بخش خصوصی و انجمنها و تشکلها میشود.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی واقعی سهمی حدود 15 درصدی در صنعت دارد، گفت: باید با استفاده از ظرفیتهای موجود و مشوقهای مختلف این سهم را به حدود 30 درصد افزایش دهیم و به این منظور آماده حمایت از بخش خصوصی واقعی هستیم.
معاون وزیر نفت با اشاره به اینکه با کمک دیگر متولیان بهدنبال تسهیل حضور بخش خصوصی در صنعت پتروشیمی هستیم، افزود: بخش خصوصی با سرمایهگذاریهای خود میتواند در مناطق مختلف کشور به ایجاد ارزش افزوده بیشتر و تکمیل زنجیره کمک کند.
عباسزاده به بحث ناترازی انرژی در کشور اشاره و بیان کرد: با توجه به برنامهریزیهای انجامشده باید به سمت متنوعسازی سبد سوخت در صنعت پتروشیمی حرکت کنیم و مشوقهای مناسبی نیز برای محقق ساختن این برنامهها و حضور سرمایهگذاران مصوب شده است.
وی با تأکید بر حمایت از ساخت داخل در تمام زنجیره صنعت پتروشیمی اظهار کرد: سالانه حدود 2 میلیارد دلار به سازندگان داخلی تجهیزات، قطعهها و کاتالیست از سوی پتروشیمیها برای تأمین نیازها سفارش خرید داده میشود و خوشبختانه شرکتهای توانمند ایرانی سهم بزرگی در تأمین نیازهای صنعت دارند.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به تعریف 20 بسته سرمایهگذاری اشاره کرد و افزود: این بستهها با هدف تکمیل زنجیره ارزش تعریف شدهاند و با در نظر گرفتن شرایط سرمایهگذاران ارائه میشوند و بخش خصوصی میتواند از این فرصتهای سرمایهگذاری بهرهمند شود.
عباسزاده ادامه داد: توسعه زنجیره متانول بهدلیل افزایش ظرفیت تولید این محصول در دستور کار قرار گرفته است و طرحهای MTO (متانول به الفین) میتواند زمینهساز کاهش خامفروشی و تولید محصولات تکمیلی شود و شرکت ملی صنایع پتروشیمی بهدنبال استفاده از تمام ظرفیتهای موجود برای تکمیل زنجیره ارزش در صنعت پتروشیمی است.
وی به اهمیت توسعه دریامحور در صنعت پتروشیمی اشاره کرد و گفت: بهدلیل تنشهای آبی، امکان توسعه در مناطقی که با کمبود آب مواجه هستند، وجود ندارد و بر همین اساس باید توسعه در کرانههای خلیج فارس و دریای عمان تداوم یابد.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
قیمت طلا امروز دوشنبه (دوم دسامبر) با تقویت دلار کاهش یافت، در حالی که فعالان بازار... 12 آذر 1403
بازارها در دومین روز هفته شاهد ریزش شدید قیمتها بودند؛ به طوری که دلار یک کانال سقوط... 12 آذر 1403
پس از شکایت شرکت پتروشیمی زاگرس در خصوص نرخ نامه سرویس های جانبی ابلاغی از طرف شرکت ملی... 11 آذر 1403
قیمت طلا امروز سهشنبه (26 نوامبر) به پایینترین حد خود در بیش از یک هفته گذشته رسید که... 6 آذر 1403
طبق اعلام بانک مرکزی، از ابتدای سال جاری تا هفتم آبان ماه، 40 میلیارد و 405 میلیون دلار ارز... 7 آبان 1403
قیمت طلا امروز سهشنبه (22 اکتبر) پس از جهش به بالاترین سطح در جلسه قبلی با توجه به تشدید... 2 آبان 1403
بازار ارز در نیمه مهرماه، وارد مسیری متفاوت شد. در حالی که در روز شنبه قیمتها در بازار... 16 مهر 1403
میزان واردات انواع پارچه در شش ماهه امسال با افزایش 18 درصدی در وزن و 26 درصدی در ارزش نسبت... 14 مهر 1403
نظرات شما