محمدکاظم صباغی هرندی، مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی فولاد مبارکه:صنایع از مهرماه محدودیت انرژی دارند و عملاً در سال، سه ماه می‌توانند تولید داشته باشند، این وضعیت باعث می‌شود که صنایع به سمت سرمایه‌گذاری در انرژی پاک حرکت کنند. صنایع باید بتوانند در تخصص خود سرمایه‌گذاری کنند، محصول با کیفیت و با ارزش افزوده بهتر را داشته باشد اما در حال حاضر مجبور هستند به سمت انرژی پاک حرکت کنند.

به گزارش نسیم اقتصاد، فولاد مبارکه به سمت نیروگاه‌های سیکل ترکیبی، بادی و خورشیدی حرکت کرده و دو فاز نیروگاه سیکل ترکیبی 914 مگاواتی را وارد مدار کرد. این نیروگاه، راندمان بالای 58 درصد دارد و جزو معدودترین نیروگاه‌هایی است که با راندمان بالای 58 درصد در کشور فعالیت می‌کند.
 
محمدرضا جعفرزاده، مدیرعامل شرکت صناپ:فولاد مبارکه در حوزه انرژی‌های مختلف به خوبی عمل کرده است و در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر شرکت‌های صناپ را تولید کرد.
 
آفتاب شرق را داراست و یکی از بازیگران اصلی عرصه صنعت کشور در حوزه انرژی تجدیدپذیر با ظرفیت 2 هزار مگاواتی در کشور و درآمد سالیانه 250 میلیون دلاری است. طراحی و مهندسی کل این نیروگاه خورشیدی آفتاب شرق به صورت داخلی انجام می‌شود، آفتاب شرق اولین نیروگاه مقیاس‌بزرگ خورشیدی کشور است.

لینک کوتاه
صنایع انرژی پاک فولاد مبارکه صنعت کشور

اخبار مرتبط

نظرات شما