عباس مقتدایی، عضو هیئترئیسه فراکسیون نظارت بر صنعت آب و برق مجلس شورای اسلامی:استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر و تأمین زیرساختهای مربوطه یکی از کارهایی است که در مجلس شورای اسلامی با سرعت مورد قانونگذاری قرار گرفته است.
به گزارش
نسیم اقتصاد، از یک سو، خرید برق تجدیدپذیر و تضمین آن و نیز قیمتگذاری به گونهای که سرمایهگذاران در این بخش، سود مناسبی عایدشان شود و از سوی دیگر، استفاده بهینه از زمینهایی که قابلیت نصب تجهیزات در آن وجود دارد، ازجمله اهداف ماست.
علاوه بر این، مجموعهای از کارها برای اینکه هر دستگاه مجموعه و یا مراکز صنعتی بتوانند برق مورد نیاز خودشان را خودشان تأمین کنند، در حال انجام است؛ این موضوع هم از نظر پدافند غیرعامل و هم از نظر تأمین برق برای کشور اهمیت دارد.
کارهای خوبی که در زمینه مدیریت و برنامهریزی انجام شده است باید با قدرت پیگیری شود از جمله خودتامینی برق صنایع که در این زمینه فولاد مبارکه به عنوان صنعتی پیشگام ورود داشته است.
با بهرهبرداری از فاز اول نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه، این صنعت ورود خود و تاثیرگذاری را داشته و برای تحقق اهداف در این زمینه نیازمند همکاری همه بخشها هستیم و باید تسهیلات مورد نظر ایجاد شود تا موانع اجرای پروژهها برداشته شود.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت:توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در کشور اهمیت زیادی دارد و حرکت... 22 تیر 1404
محمدیاسر طیب نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران در... 18 دی 1403
رئیس هیات عامل ایمیدرو در حاشیه نمایشگاه ایران متافو در گفتگوی اختصاصی با اقتصاد ملت... 4 آذر 1403
نظرات شما