سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیهای اعلام کرد: همه مشمولان دارای برگ آماده به خدمت به تاریخ آذر سال 1403 باید در محل و مراکز درج شده در برگ معرفینامه مشمولان حضور یابند.
به گزارش
نسیم اقتصاد به نقل از معاونت اجتماعی سازمان وظیفه عمومی فراجا، این سازمان در اطلاعیهای اعلام کرد: همه مشمولانی که برگ آماده به خدمت به تاریخ آذر 1403دریافت کردهاند، باید با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10)، برگ معرفینامه مشمولان به مراکز آموزش را دریافت و برابر اطلاعات درج شده در آن اقدام کنند.
این دسته از مشمولان باید روز پنج شنبه یکم آذر 1403 در ساعت، محل و مراکزی که در برگ معرفینامه مشمولان اعلام شده، حضور یابند و به خدمت دوره ضرورت اعزام شوند همچنین آنها برگ واکسن مننژیت و دوگانه را در روز اعزام به همراه داشته باشند.
مشمولان باید اصل مدارک مورد نیاز اعم از برگ آماده به خدمت، برگ محل مراجعه، کارت ملی و شناسنامه، مدارک مربوط به شرایط خاص را به همراه خود داشته باشند.
در این اطلاعیه آمده است: حضور نداشتن به موقع در زمان و محلهای تعیین شده، غیبت محسوب میشود و برابر ماده 10 و 58 قانون خدمت وظیفه عمومی با آنان رفتار خواهد شد.
این سازمان در این اطلاعیه یادآور شده است: متقاضیان در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توانند از طریق کانال خبرسربازی در پیامرسانهای داخلی (سروش، روبیکا و ایتا) به نشانی
khabaresarbazi @ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: مشمولان... 5 مهر 1403
تاریخ اعزام جدید برای مشمولان اعزامی اول شهریور اعلام شد. 11 شهریور 1403
معاون اجتماعی سازمان وظیفه عمومی فراجا گفت: مشمولان خدمت وظیفه سربازی در تاریخ 17 شهریور... 6 شهریور 1403
نظرات شما