رئیس اتحادیه گوشت قرمز با اشاره به اینکه قیمت گوشت قرمز طی سه هفته اخیر حدود 30 هزار تومان کاهش داشته، اظهار کرد: هم دام‌ها در این فصل وزن‌گیری مناسبی دارند و هم بازار چندان رونقی ندارد و تمامی این عوامل موجب کاهش قیمت شده است.

به گزارش نسیم اقتصاد، طی روزهای گذشته قیمت گوشت قرمز اعلام شد و به گفته منصور پوریان - رئیس شورای تامین دام کشور- قیمت گوشت گوساله و گوسفندی منجمد زیر 300 هزار تومان و گوشت گرم با قیمت 380 هزار تومان به فروش می‌رسد.

وی با تاکید بر اینکه بازار در ثبات نسبی به سر می‌برد و قیمت چندان چشمگیری ندارد، تصریح کرد: با توجه به بالارفتن هزینه تولید گوشت داخلی، قیمت دام زنده در محدوده 250 تا 260 هزار تومان و گوساله با احتساب نژاد و کیفیت در محدوده قیمتی 170 تا 195 هزار تومان است. قیمت‌ گوشت گوسفندی تولید داخل بیش از 500 هزار تومان و گوساله بالای 450 هزار تومان است.  

پوریان در پاسخ به این پرسش که آیا در کنار این ثبات شرایط بازار می‌توانیم شاهد کاهش قیمت نیز باشیم یا خیر؟ مطرح کرد: کاهش قیمت تابع هزینه است. تولید در کشور ما با تولید در کشورهای دیگر متفاوت است. کشورهایی آسیایی از جمله ارمنستان، گرجستان، روسیه، قرقیزستان و... که از آن‌ها واردات گوشت انجام می‌شود، به دلیل اینکه اقلیم خوب و شرایط مرتعی مناسبی دارند، هزینه‌های تولید بسیار پایینی دارند. اما ایران اقلیم خشکی دارد و از مراتع کافی نیز برخوردار نیست و فقر مرتع داریم و این موجب شده  که تولید گوشت در کشور ما بیشتر از طریق نهاده‌های دامی انجام شود.

به بهانه اعلام قیمت‌ها سری به مغازه‌ها برای بررسی قیمت گوشت زدیم. مغازه‌هایی که چندان شلوغ نبودند و خبر از آرام بودن بازار می‌داد. قیمت‌ها در مغازه‌های حوالی خیابان بهشتی طبق لیست زیر است.

علی اصغر ملکی_ رئیس اتحادیه گوشت قرمز_ نیز در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: قیمت گوشت قرمز نسبت به 3 هفته پیش حدود 30 هزار تومان کاهش داشته است. این کاهش قیمت از وزن‌گیری مناسب دام‌ها سرچشمه می‌گیرد. البته از جمله عواملی که دست در دست هم داده تا قیمت کاهش یابد این است که بازار گوشت چندان رونقی ندارد.


لینک کوتاه
قیمت گوشت قرمز بازار قیمت گوشت

اخبار مرتبط

نظرات شما