برخی ناظران معتقدند سیگنال‌های مثبت دولت بر بازار اثر گذاشته است. وزیر اقتصاد اعلام کرده دولت برای لغو انحصارها تلاش خواهد کرد و واردات خودرو نیز آزاد خواهد شد.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از اکوایران، بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز سه‎‌شنبه می‌روند که روز دوشنبه شاخص‌های بازار اندکی رشد کردند.

برای پیش بینی بورس امروز –سه‌‌شنبه 27 شهریور- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز دوشنبه شاخص کل 2 هزار و 59 واحد صعود کرد و شاخص کل هم‌وزن هزار و 815 واحد رشد کرد. همچنین شاخص کل فرابورس  19 واحد بالا آمد و شاخص هم وزن فرابورس افزایش 549 واحدی داشت.
بیشترین افزایش قیمت

روز دوشنبه در بورس شرکت سیمان خاش (سخاش)، شرکت کاشی سعدی (کسعدی) و شرکت لیزینگ صنعت و معدن (ولصنم) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز، شرکت واسپاری تجار ایرانیان (ولتجار)، شرکت صنایع گلدیران (گلدیرا) و شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران (دکپسول) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
بیشترین کاهش قیمت

در بورس نمادهای وآذر (شرکت سرمایه گذاری توسعه آذربایجان)، وتوس (شرکت توسعه شهری توس گستر) و اخابر (شرکت مخابرات ایران) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت آهن و فولاد ارفع (ارفع)، شرکت توزیع داروپخش (دتوزیع) و شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری سینا (حسینا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
عرضه و تقاضای بازار

در معاملات دوشنبه، 139 نماد صف خرید داشتند و 81 نماد با صف‌ فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت 36 درصدی نسبت به روز کاری قبل به 543 میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش 39 درصدی به رقم 252 میلیارد تومان رسید.

روز دوشنبه پس از 4 روز شاخص کل بورس تهران رشد کرد. اما رشد شاخص کم بود، در نیمه دوم معاملات و در 110 دقیقه پایانی نیز روند تغییرات شاخص کل نزولی بود.

دیروز شاخص کل بورس 0.1 درصد رشد کرد که نمادهای حکشتی، شپنا و رمپنا بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص داشتند و در مقابل اخابر، وامید و کچاد اثر منفی بر شاخص داشتند. دیروز شاخص هم وزن نیز 0.27 درصد رشد کرد.

همچنین دیروز میزان تقاضا بر عرضه غلبه داشت و شاهد مازاد تقاضا بازار بودیم. ارزش معاملات خرد سهام نیز با رشد 2 درصدی به 3 هزار و 385 میلیارد تومان بالغ شد.

از سوی دیگر برای سومین روز متوالی پول حقیقی از بازار خارج شد که رقم آن 112 میلیارد تومان بود. نمادهای حکشتی، ثفارس، وبملت، نوری و صبا بیشترین خروج سرمایه را داشتند.

بنابراین وضعیت بازار همچنان شکننده است. برخی ناظران معتقدند سیگنال‌های مثبت دولت بر بازار اثر گذاشته است. وزیر اقتصاد اعلام کرده دولت برای لغو انحصارها تلاش خواهد کرد و واردات خودرو نیز آزاد خواهد شد. اگر این وعده‌ها عملی شوند می‌توانند روند بازار را صعودی کند.


 

لینک کوتاه
بورس کاهش بازار

اخبار مرتبط

نظرات شما