وزارت صمت بعد از مطرح شدن ابهامات متعدد در خصوص ابلاغیه محدودیت ثبت سفارش واحدهای بازرگانی برای دومین بار آن را اصلاح کرد.
به گزارش
نسیم اقتصاد، بعد از ابلاغیه اول سامانه جامع تجارت در خصوص ممنوعیت موقت ثبت سفارش توسط واحدهای بازرگانی در وزارت صمت، به فاصله مدت کوتاهی این ابلاغیه حذف و اصلاح گردید. بر این اساس در گام اول برای واحدهای بازرگانی صرفا مجوز ثبت سفارش برای 750 قلم کالا لحاظ گردید که همان مصوبه نیز با چالشهای زیادی همراه شد.
ایسنا در خبری نوشت:در اطلاعیه هفته گذشته سامانه جامع تجارت مجوز ثبت سفارش واحدهای بازرگانی برای کالاهایی از جمله ماساژور، وافل و.... صادر شده بود که نقدهای جدی در پی داشت.
حالا در اطلاعیه جدید سامانه جامع تجارت لیست اولیه 750 قلم کالای مجاز ثبت سفارش توسط واحدهای بازرگانی به بیش از 3700 قلم کالا افزایش یافت.
در اطلاعیه سامانه جامع تجارت قید شده که پیرو تصمیم وزارت صمت، فهرست تعرفههای مجاز جهت اخذ ثبت سفارش جدید برای واحدهای بازرگانی مرتبط با این وزارتخانه به روزرسانی شده است. بر این اساس تعداد ردیف تعرفه های مجاز ثبت سفارش واحدهای بازرگانی به 3774 ردیف افزایش یافت.
گفتنی است، سید احسان خاندوزی سخنگوی اقتصادی دولت در پاسخ به سوال تسنیم درباره علت توقف ثبت سفارش واردات کالا شرکتهای بازرگانی از سوی وزارت صمت، اظهار داشت: یک اقدام نادرستی از سوی دستگاه مربوطه انجام شده بود که به سرعت از سوی خود وزارت صمت اصلاح شد و رویه قبلی در دستورکار نیست.
لازم به ذکر است، سال گذشته مجموعا حدود 44 میلیارد دلار کالا با مجوز وزارت صمت وارد کشور شده که این رقم بیش از سهمیه اولیه تعیین شده برای این وزارت خانه بوده است.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
وزیر صمت در حکمی سعید شجاعی را بهعنوان معاون برنامهریزی، نوآوری و هوشمندسازی این... 23 مهر 1403
مالیات بر عایدی سرمایه مشمول واحدهای صنف طلا نمیشود، همچنین ثبت موجودی اولیه در... 19 اردیبهشت 1403
وزیر صمت برای بررسی تکمیل سامانه جامع تجارت و راهکارهای جلوگیری از افزایش بیرویه ثبت... 18 آذر 1402
دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ضمن معرفی 1000 پروژه سرمایهگذاری در مناطق... 14 آذر 1402
وزیر صنعت، معدن و تجارت در بازدید از غرفه گروه صنعتی ایرانخودرو در دومین نمایشگاه... 24 آبان 1402
مدیر کل دفتر صنایع خودرویی وزارت صمت از توقف تولید خودروهای باری قدیمی تا 2 سال آینده... 21 آبان 1402
نظرات شما