مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی با بیان اینکه قیمت مصوب مرغ (31هزارتومان) منطقی است، گفت: فروش مرغ با قیمت های بالاتر از این رقم گرانفروشی و اجحاف به مصرف کننده است.
به گزارش
نسیم اقتصاد، حبیب اسدالله نژاد مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور در گفتگو با خبرنگار مهر، در واکنش به افزایش قیمت مرغ در بازار به 40 هزار تومان در حالی که دولت نرخ مصوب این کالا را 31 هزار تومان تعیین و اعلام کرده است، اظهار داشت: تأمین مرغ در کشور تقریبا شرایط مطلوبی دارد و به طور نسبی مرغ مورد نیاز در حال تأمین است و بخشی هم از طریق واردات و یا ذخائر تامین شده است.
وی با اشاره به اینکه به دلیل عدم تأمین کامل جوجه یک روزه گوشتی، تولید مرغ نیز به طور کافی و کامل انجام نمی شود، تصریح کرد: با وجود اینکه قیمت مصوب جوجه یک روزه گوشتی از 4200 تومان به 6 هزار تومان افزایش پیدا کرده اما همچنان قیمت آن در بازار تقریباً دو برابر نرخ مصوب و حدود 11 هزار تومان است.
مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور تأکید کرد: اشکالی که در این زمینه وجود دارد، بحث نظارت است که باعث شده قیمت مرغ در مراکز خرده فروشی افزایش پیدا کند. تا زمان تحویل مرغ به کشتارگاه، نظارت های سخت بر این فرآیند صورت می گیرد اما متأسفانه بعد از این مرحله، بازار رها شده و نظارت کافی و دقیق وجود ندارد. به همین جهت عده ای نیز دست به سودجویی می زنند.
وی با بیان اینکه همین مسئله منجر به این شده که مرغ با نرخ مناسب به دست مردم نرسد، گفت: در این شرایط هم تولید کننده آزار می بیند و هم مردم مرغ را گران می خرند و هم دولت که ارز 4200 تومانی را برای کنترل قیمت این کالا اختصاص داده، در تحقق سیاست های خود ناکام می ماند.
این فعال بخش خصوصی با تأکید بر اینکه نرخ مصوب 31 هزار تومان برای مرغ منطقی و کارشناسی شده است، تصریح کرد: فروش مرغ با قیمت های بیش از این رقم، گران فروشی و اجحاف در حق مصرف کننده است.
تولید مرغ افزایش می یابد
اسدالله نژاد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برای ماه جاری 120 میلیون قطعه جوجه در داخل تولید میشود، افزود: هفت میلیون قطعه جوجه نیز از طریق واردات تخم مرغ نطفه دار تأمین می شود. بنابراین 127 میلیون قطعه جوجه ریزی داریم که رقم خوبی است و منجر به این می شود که تولید مرغ در کشور افزایش پیدا کند وانشالله با ورود مرغ های آن به بازار هیچ گونه مشکلی در تأمین مرغ مورد نیاز کشور نخواهیم داشت.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
دبیر فدراسیون طیور با هشدار نسبت به وضعیت بازار مرغ گفت مازاد تولید طی دو ماه اخیر... 14 مرداد 1405
بازار مسکن تهران پس از فروکش کردن ریسکهای سیاسی وارد فاز تازهای شده است؛ فعالان... 11 مرداد 1405
قیمت هر کارتن تخممرغ فله از 155 هزار تومان در 21 تیرماه، ابتدا به 210 هزار تومان و اکنون در... 29 تیر 1405
فرآیند ثبتنام از فردا یکشنبه 21 تیر 1405 آغاز و تا پایان روز سهشنبه 23 تیر 1405 انجام خواهد... 20 تیر 1405
با ابلاغ بانک مرکزی، فرایند فروش ارز زیارتی اربعین با نرخ توافقی از امروز شنبه بیستم... 20 تیر 1405
رئیس اتحادیه مشاوران املاک گفت: شورای مسکن استان سقف مجاز افزایش اجاره بها برای سال... 14 تیر 1405
افزایش ناگهانی و خارج از ضابطه اجارهبها در سالهای اخیر به یکی از مهمترین مشکلات... 7 تیر 1405
سخنگوی هیئت مذاکرهکننده ایران با بیان اینکه گفتوگوها در سوئیس درباره اجرای تعهدات... 1 تیر 1405
نظرات شما