مدیرعامل اتحادیه گوشت گوسفندی آخرین وضعیت بازار گوشت قرمز را تشریح کرد.

به گزارش نسیم اقتصاد، علی اصغر ملکی در گفت‌وگو با ایسنا، در توضیح اینکه چرا قیمت گوشت قرمز  تغییر نکرده است، گفت: طی سه سال گذشته با خشکسالی مواجه شدیم  و به همین دلیل دامداران نتوانستند به دلیل بالا رفتن قیمت نهاده‌ها، هزینه دام‌هایشان را بپردازند و در نهایت بخشی از دام‌هایشان را راهی کشتارگاه‌ کردند.
 
وی ادامه داد: یعنی دام‌هایی که هنوز به وزن مناسب نرسیده بودند و وقت کشتارشان نبود، به دلیل مشکلات در تامین نهاده به کشتارگاه فرستاده شدند و عرضه دام با کاهش مواجه شد.
 
رییس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه قیمت گوشت قرمز از دام زنده تاثیر می‌گیرد، گفت: اگر یک گوسفند با قیمت هر کیلو 178 هزار تومان را خریداری و ذبح کنید با خارج کردن احشاء و ضایعات قیمت آن دو برابر می شود؛ با پاکسازی دنبه و 10 درصد سود مغازه دار، قیمت نهایی تعیین می‌شود.

لینک کوتاه
بازار گوشت قرمز مدیرعامل اتحادیه گوشت گوسفندی دام زنده

اخبار مرتبط

نظرات شما