شاید عجیب باشد اما در دنیای غذاهای کنسروی و آماده پای کله پاچه هم به این سبک غذاها باز شده است.
به گزارش
نسیم اقتصاد،
گسترش نیوز نوشت: کله پاچه غذای محبوب بسیاری از ایرانیان است. طباخی هایی که از 4 صبح آماده سرو این غذا هستند و مشتری های زیادی را در خود جای میدهند. البته این غذای پرطرفدار در بین ایرانیان جزء 10 غذای چندش اول دنیا است که رتبه 4چهارم را به دست آورده است اما ایرانیان این غذا را با ولع میخورند.
شاید غیرقابل باور باشد اما به تازگی کارخانههای کنسرو سازی اقدام به تهیه کنسرو کله پاچه کردهاند. به طوری که 800 گرم کنسرو کله پاچه را 320 هزار تومان به فروش می رسانند. زبان، گوشت، بناگوش، پاچه، مغز و چشم در این کنسرو قرار دارند. باید دید طعم کنسرو کله پاچه خریداران را راضی نگه می دارد یا خیر.
در ادامه به بررسی قیمت کله پاچه در بازار پرداخته شده است.
افزایش قیمت گوسفند زنده این غذا را هم گران کرده است. هر دست کله و پاچه گوسفندی 430 هزار تومان، هر عدد کله کامل گوسفندی به همراه زبان و مغز 350 هزار تومان، هر عدد مغز گوسفندی 75 هزار تومان، هر عدد پاچه گوسفندی 45 هزار تومان در قصابیهای سطح شهر به فروش میرسد. قیمت بالا قیمت کلهپاچه نپخته است که بسیاری از افراد خریداری میکنند و در منزل به پخت آن میپردازند.
قیمت کلهپاچه در طباخیها متفاوت است تا جایی که قیمت این غذا در طباخیها به بیش از نیم میلیون تومان رسیده است البته بازهم در مناطق مختلف قیمت آن تغییر میکند اما بدانید برای خوردن یکدست کله همراه با پاچه حداقل باید این قیمت را پرداخت کنید. در برخی طباخی های سطح شهر تا 800 هزار تومان هم قیمت دارد.
لینک کوتاه
نظرات شما