رئیسجمهوری از وزارت جهاد کشاورزی خواست بهگونهای برنامهریزی کند که گندمکاران با آرامش و اطمینان خاطر نسبت به دریافت حقوق خود، محصولاتشان را تحویل مراکز تعیینشده بدهند.
به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از مهر، بیش از یک ماه است که قیمت خرید تضمینی گندم محل مناقشه شده است. در حالی که رئیس شورای قیمت گذاری محصولات اساسی کشاورزی و سرپرست وزارت جهاد کشاورزی قیمت جدید گندم را هر کیلو 15 هزار تومان اعلام و ابلاغ کرد نماینده گندم کاران این عدد را 17 هزار تومان دانست. از این رو اتاق اصناف کشاورزی ایران طی نامهای به رئیس جمهوری خواستار رسیدگی به موضوع شدند. همچنین بنیاد ملی گندم کاران نیز در اعتراض به قیمت جدید گندم طی نامهای سرگشاده موضوع را به رهبر معظم انقلاب اعلام وصول کردند.
سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهوری در جلسه صبح چهارشنبه هیأت دولت از وزارت جهاد کشاورزی خواست بهگونهای برنامهریزی کند که گندمکاران با آرامش و اطمینان خاطر نسبت به دریافت حقوق خود، محصولاتشان را تحویل مراکز تعیینشده بدهند.
در ادامه رئیس دفتر رئیس جمهوری طی نامهای درباره «درخواست بازنگری قیمت خرید تضمینی گندم در شورای قیمت گذاری» خواستار بررسی مجدد و آنی موضوع شد.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
قیمت هر اونس طلا امروز -شنبه 20 اردیبهشت 1404- با 0.58 درصد افزایش به 3324 دلار و 98 سنت رسید. 20 اردیبهشت 1404
قیمت دلار، یورو و سایر ارزها اعلام شد. 20 اردیبهشت 1404
قیمت طلا و سکه در روز 17 اردیبهشتماه 1404 اعلام شد. 17 اردیبهشت 1404
در معاملات امروز (چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404) مرکز مبادله ارز و طلای ایران قیمت هر اسکناس... 17 اردیبهشت 1404
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 89 سنت معادل 1.48 درصد افزایش به 61 دلار و 12 سنت... 16 اردیبهشت 1404
قیمت هر اونس طلا امروز با 0.68 درصد افزایش به 3356 دلار و 78 سنت رسید. 16 اردیبهشت 1404
قیمت دلار، یورو و سایر ارزها در بازار اعلام شد. 16 اردیبهشت 1404
قیمت طلا و سکه در روز 15 اردیبهشتماه 1404 اعلام شد. 15 اردیبهشت 1404
نظرات شما