مرتضی سالاری از آمادگی بنادرغرب استان برای ایجاد پایانه‌های ترانزیتی خودرو،گردشگری دریایی و ترمینال‌های مکانیزه مواد معدنی و واگذاری بنادر کوچک در قالب قرارداد BOT توسط سرمایه‌گذاران خبر داد.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از وزارت راه و شهرسازی؛ مرتضی سالاری مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان با بیان اینکه جذب سرمایه‌گذاران نه تنها به عنوان فرصتی برای بهره‌وری اقتصادی سواحل و ایجاد شغل در این منطقه است، اظهار کرد: افزایش سرمایه گذاری، امکانات و زیرساخت‌های بندری، تولید سرمایه و رونق بیشتر اقتصادی و اجتماعی منطقه غرب هرمزگان و بهبود معیشت و زندگی ساحل نشینان را برای شهرستان به‌دنبال خواهد داشت.

وی بابیان اینکه بندر لنگه بعنوان قطب ترانزیت خودروی ایران فعالیت می‌کند اظهار داشت: با توجه به رونق ترانزیت خودرو و چشم‌انداز ترانزیت 500 هزار دستگاه خودرو در سال، این بندر دارای موقعیت بسیار مناسب برای مشارکت بخش خصوصی در زمینه ساخت پارکینگ طبقاتی است.

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان ادامه داد: فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بندر شیوء برای سرمایه‌گذاران با انجام لایروبی و هم‌چنین تجهیز، توسعه و ایجاد زیرساخت‌های لازم در این بندر فراهم است و در راستای پیشبرد زیرساخت‌های تجاری استان بنادر غرب آماده خدمات‌رسانی به سرمایه‌گذاران است.

سالاری افزود: مدیریت بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان، آماده هرگونه همکاری با سرمایه‌گذاران جهت سرمایه‌گذاری در دیگر حوزه‌ها از جمله ساخت ترمینال مکانیزه مواد معدنی، ساخت اسکله مارینا برای ورزش‌های آبی و خدمات‌رسانی به شناورهای عبوری و بانکرینگ نیز است.

به گفته وی؛ وجود معادن گچ، سنگ گابرو و شن ماسه، همجواری با کریدورهای تردد کشتی‌های اقیانوس پیما و هم‌چنین نزدیکی فاصله با بنادر مهم امارات متحده عربی از جمله رأس الخیمه، شارجه، حمریه، پورت راشد و جبل‌علی باعث به وجود آمدن موقعیت ژئواستراتژیک بندرلنگه شده است.

به گزارش اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، مجموعه بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان طلایه‌دار تخلیه و بارگیری خودروهای ترانزیتی در بین بنادر ایران، پرترددترین بندر کشور و کانون ثقل تجارت دریایی در منطقه خلیج فارس که 9 بندر تجاری، مسافری و چند منظوره رادر خود جای داده است.

لینک کوتاه
بنادر غرب هرمزگان سرمایه‌گذاران پایانه‌های ترانزیتی

اخبار مرتبط