شاخص کل بورس تهران امروز (چهارشنبه، 30 شهریورماه) با 11 هزار و 830 واحد کاهش، در ارتفاع یک میلیون و 355 هزار واحدی ایستاد.
به گزارش
نسیم اقتصاد به نقل از ایرنا، شاخص هموزن با 2هزار و 232 واحد کاهش به 395 هزار و 677 واحد و شاخص قیمت با یکهزار و 335 واحد افت به 236 هزار و 634 واحد رسید.
شاخص بازار اول، 10هزار و 27 واحد و شاخص بازار دوم، 19هزار و 714 واحد کاهش را ثبت کرد.
امروز در معاملات بورس تهران، بیش از پنج میلیارد و 225 میلیون سهم، حقتقدم و اوراق بهادار به ارزش 27 هزار و 624 میلیارد ریال معامله شد.
همچنین بانک کارآفرین (وکار) با 76 واحد، صنایع شیمیایی ایران (شیران) با 61 واحد، تامین سرمایه امین (امین) با 61 واحد و سایپا (خساپا) با 51 واحد و ملی کشت و صنعت و دامپروری پارس (زپارس) با 35 واحد تاثیر مثبت بر شاخص بورس همراه شدند.
در مقابل صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس) با یک هزار و 301 واحد، معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) با یک هزار و 116 واحد، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با 845 واحد، نفت و گاز پتروشیمی تامین (تاپیکو) با 701 واحد، معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) با 569 واحد، پالایش نفت اصفهان (شپنا) با 505 واحد و گسترش نفت و گاز پارسیان (پارسان) با 473 واحد تاثیر منفی بر شاخص بورس داشتند.
بر پایه این گزارش، امروز نماد شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)، ایران خودرو (خودرو)، گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو (خگستر)، سایپا (خساپا)، پالایش نفت اصفهان (شپنا)، فولاد مبارکه اصفهان (فولا) و پتروشیمی نوری (نوری) در نمادهای پُرتراکنش قرار داشتند.
گروه خودرو هم در معاملات امروز صدرنشین برترین گروههای صنعت شد و در این گروه 916 میلیون و 628 میلیون برگه سهم به ارزش 2 هزار و 727 میلیارد ریال دادوستد شد.
آخرین وضعیت شاخص فرابورس
شاخص فرابورس نیز امروز بیش از 99 واحد کاهش داشت و به 18 هزار و 396 واحد رسید.
در این بازار بیش از چهار میلیارد و 272 میلیون برگه سهم و اوراق مالی دادوستد شد و تعداد دفعات معاملات امروز فرابورس بیش از 161 هزار و 857 نوبت بود.
صنایع مادیران (مادیرا)، قاسم ایران (قاسم)، جنرال مکانیک (رنیک)، مجتمع صنعتی آرتاویل تایر (پارتا) و توسعه سامانه نرم افزاری نگین (توسن) با تاثیر مثبت بر شاخص فرابورس همراه بودند.
همچنین شرکت سرمایه گذاری صبا تامین (صبا)، زغال سنگ پرورده طبس (کزغال)، گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی (سمگا)، بیمه اتکایی ایرانیان (اتکای)، فرابورس ایران (فرابورس) و پتروشیمی تندگویان ایران (شگویا) تاثیر منفی بر این شاخص داشتند.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (سهشنبه، هفتم آذر) با پنجهزار و 828 واحد... 7 آذر 1402
بازار سرمایه امروز روند صعودی خود را ادامه داد و شاخص بورس با رشد بیش از 17 هزار واحدی به... 14 آبان 1402
بازار بورس امروز روند صعودی نسبت به روز گذشته داشت و شاخص کل با رشد حدود 20 هزار واحدی به... 8 آبان 1402
یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از دلایل نابسامانی بازار مسکن به... 1 مهر 1402
قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار آسیا که سرمایهگذاران، نگران روند رشد اقتصادی چین... 6 شهریور 1402
رییس سابق اتحادیه طلا و جواهر ایران با بیان اینکه استقبال مردم از معاملات مدرن شمش طلا... 31 مرداد 1402
معاملات خانوادگی به اولین گزینه غالب افراد برای تهیه یا فروش دلار تبدیل شده است. 30 مرداد 1402
شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (شنبه، 7 مرداد) با سههزار و 766 واحد کاهش، در... 7 مرداد 1402
نظرات شما