مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلی سینا از تولیدی شدن واحد پارازایلین این شرکت در نیمه دوم امسال خبر داد و گفت: تکمیل زنجیره ارزش محصول بنزن به منظور جلوگیری از خامفروشی نیز در دستور کار شرکت است.
به گزارش
نسیم اقتصاد به نقل از روابط عمومی پتروشیمی بوعلی سینا، محمد احمدزاده امروز (شنبه، 11 تیرماه) در مجمع عمومی عادی سالانه شرکت پتروشیمی بوعلیسینا برای سال مالی 1400 با اشاره به در پیش گرفتن رویکرد علمی برای افزایش سودآوری در زمینه افزایش درآمد حاصل از فروش و کاهش هزینهها از سال 98 اظهار کرد: با انجام این راهبرد، سود این شرکت از رقم ناچیز در سال 97 به 3600 میلیارد تومان و تولید به حدود 110 درصد ظرفیت اسمی رسید.
وی، افزایش 70 درصدی سود و رشد 32 درصدی تولید در سال 1400 نسبت به سال 99 را از اهم دستاوردهای پتروشیمی بوعلی سینا عنوان کرد و افزود: بهرهبرداری از واحد شیرینسازی برش سبک پتروشیمی بوعلی سینا در سال 1400 از دلایل افزایش تولید این شرکت بود، زیرا وابستگی به پتروشیمی امیرکبیر از بین رفت و توانستیم ثبات نسبی در تولید داشته باشیم و رکورد تولید 110 درصد ظرفیت اسمی را ثبت کنیم.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلی سینا با اشاره به اهمیت تأمین خوراک برای تولید پایدار ادامه داد: هزینه تأمین خوراک، 90 تا 95 درصد هزینههای شرکت را دربرمیگیرد که شرکت با راهبردهای موثر، سال به سال این رقم را کاهش داده است. این شرکت پارسال مشکلی در تأمین خوراک نداشته و 35 درصد افزایش دریافت خوراک داشته است که حدود 70 تا 80 هزار تن خوراک از پارسال به امسال منتقل شده و تأثیر مطلوبی در سودآوری امسال هم خواهد داشت.
احمدزاده تأکید کرد: خوشبختانه هزینه لجستیک تأمین خوراک پتروشیمی بوعلی سینا از سال 97 تاکنون کاهشی بوده و این شرکت پارسال یک میلیون و 220 هزار تن خوراک را با کشتی دریافت کرده است.
رشد 32 درصدی تولید
وی، روند افزایشی تولید را متأثر از تأمین بهموقع و کافی خوراک، تأمین خوراک از منابع جدید، فروش بهموقع و رفع گلوگاههای تولید دانست و گفت: تولید شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در سال 1400 یک میلیون و 900 هزار تن بوده که 32 درصد نسبت به سال 99 رشد داشته است.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلی سینا با اشاره به اینکه این شرکت راهبرد فروش محصولات به بازارهای منطقهای را افزون بر فروش دریایی در دستور کار قرار داده است، اظهار کرد: این شرکت در صورت افزایش قیمت فروش از صادرات زمینی نیز استفاده میکند.
احمدزاده با بیان اینکه درآمد شرکت از 41 هزار میلیارد ریال در سال 97 به 264 هزار میلیارد ریال در پایان سال 1400 رسید، افزود: درآمد پتروشیمی بوعلی سینا در سه ماهه نخست امسال هم 100 هزار میلیارد ریال بوده و افزایش چشمگیری نسبت به مدت مشابه پارسال داشته است. این شرکت پارسال 600 میلیون دلار فروش ارزی داشته است.
وی به تکمیل پروژههای توسعهای پتروشیمی بوعلی اشاره و تصریح کرد: امیدواریم واحد پارازایلین این شرکت در نیمه دوم امسال به تولید برسد که با راهاندازی این واحد حداقل سالانه 50 میلیون دلار سود شرکت افزایش مییابد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلی سینا، از برنامه این شرکت برای توسعه پاییندست خبر داد و گفت: افزایش تولید محصول بنزن و توسعه زنجیره ارزش این محصول بهمنظور جلوگیری از خامفروشی در دستور کار شرکت است که پس از اخذ مصوبههای لازم از شرکت ملی صنایع پتروشیمی و هلدینگ خلیج فارس اعلام خواهد شد.
در مجمع عمومی عادی سالانه شرکت پتروشیمی بوعلی سینا پرداخت سود سهام به ازای هر سهم 1000 تومان تعیین شد که بناست تا ابتدای مردادماه به حساب سهامداران واریز شود.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
دارندگان سهام عدالت در هفتههای پیش رو باید منتظر دریافت سود سهام عدالت باشند. 8 خرداد 1404
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس از تجمیع بخشی از باقیمانده سود سهام عدالت سال 1402 خبر... 7 خرداد 1404
ارزش سهام عدالت یک میلیون تومانی امروز یکشنبه 28 اردیبهشت 1404 با احتساب و اعمال تمام... 28 اردیبهشت 1404
دستیار رئیس سازمان بورس در سهام عدالت گفت: باید تاکید کرد در حال حاضر هیچ خبری مبنی بر... 22 اردیبهشت 1404
بیش از 2 هزار و 526 میلیارد تومان سود در هفته پایانی فروردین ماه سال جاری از طریق اطلاعات... 1 اردیبهشت 1404
دستیار رئیس سازمان بورس گفت: این استنباط که پرداخت سود سهام عدالت متوفیان به وراث متوقف... 21 فروردین 1404
شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: جاماندگان از دریافت سود... 19 اسفند 1403
جاماندگان از دریافت سود سهام عدالت با ثبت نام در سامانه سجام تا روز بیستم اسفند سال جاری... 15 اسفند 1403
نظرات شما