در بازار ارز تهران و در میان معامله گران دلار شنبه 21 اسفند 1400 خبر توقف مذاکرات هسته ای برجسته بود. این خبر یک ضربه به بازار ارز و طلا وارد کرد و قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت طلا ارایش صعودی به خود گرفت.
به گزارش
نسیم اقتصاد، اقتصادنیوز نوشت: در بازار ارز تهران و در میان معامله گران دلار شنبه 21 اسفند 1400 خبر توقف مذاکرات هسته ای برجسته بود. این خبر یک ضربه به بازار ارز و طلا وارد کرد وقیمت دلار، قیمت سکه و قیمت طلا ارایش صعودی به خود گرفت. نرخ دلار شنبه از کانال 26 هزار تومان عبور کرد. قیمت دلار دیروز 420 تومان از عصر روز پنجشنبه گذشته بالا تر بود و با 26 هزار و 240 تومان معامله شد. در بازار متشکل ارزی هم قیمت دلار با 97 تومان رشد بر روی 24 هزار و 472 تومان قرار گرفت.
قیمت درهم بالا رفت
نرخ حواله درهم در بازار ارز شنبه بالا رفت. قیمت درهم در بازار شنبه با 60 تومان بالا رفت و با 7 هزر و 80 تومان معامله شد. با ضرب کردن قیمت درهم در نرخ تبدیل درهم به دلار (3.673) عدد 26 هزار تومان به دست میآمد که نسبت به قیمت دلار در بازار پایین تر بود.
قیمت سکه صعود کرد
قیمت اونس طلا در بازاردیروز نوسان چندانی نداشت و با 1991 دلار معامله شد اما در بازار داخلی ایران همزمان با صعود دلار، قیمت طلا و سکه افزایش یافت. قیمت طلا 18 عیار عصر دیروز با 1 میلیون و 225 هزار تومان مبادله شد که نسبت به 2 روز پیش رشد 4 هزار و 400 تومانی را نشان می دهد. قیمت سکه هم دیروز با 12 میلیون و 400 هزار تومان معامله شود. با احتساب قیمت 26 هزار و 240 تومان برای دلار، اندازه قیمت واقعی سکه 12 میلیون و 299 هزار تومان به دست آمد. و اندازه حباب سکه هم و 0.82 درصد بود.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
کارشناس بازار مسکن و مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای عمرانی شهر تهران اعلام کردند که... 7 آبان 1404
کارشناسان معتقدند که لغو ممنوعیت واردات برنج و عرضه برنجهای خریداریشده توسط سازمان... 3 آبان 1404
طلا در اولین روز معاملاتی هفته در بازار جهانی از نقطه اوج گذشت. 28 مهر 1404
یک تحلیلگر بازار سرمایه، رشد اخیر بورس را نتیجه آرامش سیاسی، کاهش ریسکهای اقتصادی و... 27 مهر 1404
یک کارشناس حوزه خودرو اظهار کرد: این روزها میزان تقاضا در بازار خودرو کاهش یافته، اما... 26 مهر 1404
قیمت خودرو امروز در شرایطی اعلام شد که بازار خودرو در فاز تثبیت شکننده قرار دارد. این... 22 مهر 1404
بانک مرکزی و وزارت راه و شهرسازی هنوز آماری از سامانههای مرتبط با بازار مسکن منتشر... 17 مهر 1404
نظرات شما