تعمیرات اساسی کنتیواتل شماره39 کارگاه شمش از 20 آبان ماه آغاز شد و پس از 5 روز اجرای این تعمیرات 24 آبان ماه به مدار تولید پیوست.
به گزارش
نسیم اقتصاد، علی بزاز اصفهانی معاون تجهیزات مکانیکی بخش فولاد سازی با اعلام این خبر افزود: کنتیواتل 39 در کارگاه شمش وظیفه چرخاندن شمش ها را برای تمیز کاری و کنترل ظاهری و بررسی عیوب احتمالی بر عهده دارد.
وی گفت: این تعمیرات با همکاری و مشارکت مدیریت های برنامه ریزی و نظارت بر نگهداری و تعمیرات مکانیک و تعمیرات و نو سازی راه و ساختمان در شرایط ایمن و بدون هیچگونه حادثه انسانی و تجهیزاتی انجام شد.
محمدی مهندس ارشد مکانیک تعمیرات ایستگاه های ریخته گری 3و6 گفت: در این تعمیرات نزدیک به 38 تن قطعات و تجهیزات دمونتاژ، سرویس و یا تعویض گردید و برای انجام بخشی از این تعمیرات نیاز به ریخته گری دو عدد شمش 24 متری با مقطع 250
Ï320 میلی متر بود که با همکاری سرپرست کارگاه های ریخته گری و شمش این شمش ها قبل از تعمیرات، ریخته گری شد و مورد استفاده قرار گرفت .
شایان ذکر است؛ همکاران برق بخش، کارگاه شمش، ایمنی فنی، سفارشات بخش، دفتر فنی و رانندگان جرثقیل و نظافت صنعتی بخش فولادسازی نیز در اجرای این تعمیرات مشارکت و حضور فعال داشتند.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
تعمیرات اساسی در پارس جنوبی، بزرگترین میدان گازی کشور، آغاز شده است تا با نوسازی و... 21 شهریور 1403
28 مرداد 1403
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس به منظور بررسی آخرین وضعیت تعمیرات اساسی سالانه و همچنین... 28 مرداد 1403
سرپرست مهندسی تعمیرات و نگهداشت مجتمع گاز پارس جنوبی از آغاز عملیات تعمیرات اساسی سال... 9 خرداد 1403
نظرات شما