برخی نارنگی را سبز و کال می‌چینند به گرمخانه می‌برند و با گاز اتیلن (عامل تسریع در رسیدن میوه‌ها) رنگ آوری می‌کنند؛ گاز اتیلن را با فشار بر روی پوست نارنگی وارد می‌کنند که نارنگی تغییر رنگ پیدا کند و از رنگ سبز تبدیل به نارنجی شود تا بازارپسند باشد درصورتی‌که این کار برای سلامتی مردم بسیار مضر است.

به گزارش نسیم اقتصاد، وزارتخانه‌های «جهاد کشاورزی» و «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» باید ورود پیدا کنند و به‌هیچ‌عنوان زودتر از اول مهرماه اجازه چیدن نارنگی را ندهند؛ هشدار می‌دهم که این کار برای سلامتی مردم بسیار مضر است و به‌سلامتی آسیب می‌رساندو
در مازندران رصد و مشاهده کردیم که نارنگی را کال از درخت می‌چینند درصورتی‌که باید قند نارنگی کارشناسی شود و میزان قند آن برسد تا شیرین و زرد شود.

منبع: میزان

لینک کوتاه
رئیس اتحادیه بارفروشان تهران نارنگی بازار نارنگی

اخبار مرتبط