رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران کشور با بیان اینکه هم اکنون قیمت هر کیلوگرم گوساله نر زنده 44 هزار تومان است، گفت: قیمت گوشت گوساله برای مصرف کننده نباید از 120 هزار تومان بیشتر باشد.

به گزارش نسیم اقتصاد، سید احمد مقدسی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه هم اکنون قیمت هر کیلوگرم گوساله نر زنده 44 هزار تومان است، گفت: قیمت گوشت گوساله برای مصرف کننده نباید از 120 هزار تومان بیشتر باشد.
 
وی با اشاره به اینکه از آذرماه 1399 روند توزیع نهاده‌های دامی بهبود یافته است، افزود: در حوزه دامداری‌های صنعتی و شیری خوشبختانه مشکلی از نظر تأمین نهاده نداریم اما دامداری‌های سنتی، روستایی و پرواربندی‌ها در این زمینه با مشکل مواجه هستند و توزیع نهاده برای آنان به اندازه کافی انجام نمی‌شود و به همین دلیل گله مند هستند.
 
این فعال بخش خصوصی با بیان اینکه مسئولان باید با این دامداری‌ها تعامل بیشتری داشته باشند، درباره هزینه‌های تولید نیز اضافه کرد: تنها سه نهاده کنجاله سویا، ذرت و جو با نرخ دولتی به دست ما می‌رسد و سایر نهاده‌ها از جمله یونجه، کلش و ذرت علوفه‌ای افزایش قیمت زیادی داشته‌اند ضمن اینکه در بخش‌های دیگر از جمله دستمزدها نیز با افزایش مواجه بوده‌ایم.
 
مقدسی با بیان اینکه قیمت هر کیلوگرم یونجه به 4400 تومان، کلش به حدود 2,800 تومان و ذرت علوفه‌ای به بیش از 1,100 تومان رسیده است، گفت: در سال گذشته قیمت این محصولات به ترتیب 2500 تومان، 1,500 تومان و 800 تومان بوده است که بر این اساس قیمت تمام شده تولید نیز تغییر خواهد کرد اما هنوز قیمت جدید را محاسبه نکرده‌ایم و به محض محاسبه آن را اعلام خواهیم کرد.

لینک کوتاه
قیمت گوشت مصرف کننده ۱۲۰ هزار تومان بیشتر

اخبار مرتبط

نظرات شما