رئیس انجمن بیسکویت، شیرینی و شکلات گفت: با وجود افزایش هزینه های تولید، قیمت شکلات تا پایان ماه مبارک رمضان تغییری ندارد.

به گزارش نسیم اقتصاد، جمشید مغازه ای، رئیس انجمن بیسکویت، شیرینی و شکلات با اشاره به چالش های پیش روی صنعت شکلات اظهار کرد: در حال حاضر کارخانه ها در خصوص تامین روغن پالم مشکلات متعددی دارند که با برگزاری جلسات مختلف درصدد حل و فصل آن هستیم.
وی با اشاره به اینکه کماکان مشکلات تامین شکر پابرجاست، افزود: با افزایش قیمت شکر تاحدودی مشکلات توزیع نسبت به گذشته مرتفع شده است.
مغازه ای با اشاره به اینکه برنامه ای برای افزایش قیمت شکلات نداریم، بیان کرد: علی رغم افزایش قیمت گندم از یک هزار و 850 به 2 هزار و 700 تومان، شکر از 4 هزار و 50 به 6 هزار و 500 تومان، نایابی روغن پالم و نوسان سایر قیمت مواد اولیه وارداتی و تاثیر گذاری بر قیمت تمام شده تولید، اما کارخانه ها تا بعد از ماه مبارک رمضان برنامه ای برای افزایش قیمت ندارند.
این مقام مسئول ادامه داد: با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه، نرخ تمام شده شکلات حداقل 20 تا 25 درصد افزایش یافته است.
وی درباره تاثیر شیوع ویروس کرونا بر بازار شکلات بیان کرد: با گسترش ویروس کرونا، کاهش قدرت خرید و قرار گرفتن کالا به عنوان محصول لوکس در سبد خانوار تقاضا 20 تا 30 درصد در بازار افت کرده است، به همین‌خاطر با احتیاط بیشتری باید افزایش قیمت داده شود.
رئیس انجمن بیسکویت،شیرینی و شکلات با اشاره به اینکه صادرات کماکان در حال انجام است، بیان کرد: در حال حاضر صادرات به عراق به کندی در حال انجام است، اما با گسترش ویروس کرونا مرز کشورهای ترکمنستان، افغانستان و پاکستان بسته شده است.
مغازه ای در پایان مجموع ارز آوری صادرات شیرینی و شکلات سال گذشته را 450 میلیون دلار اعلام کرد و گفت: سال گذشته صادرات به سبب شیوع مسئله کرونا نسبت به مدت مشابه سال ماقبل خود کاهش یافت و رونق صادرات به مسئله قیمت و رقابت با دیگر کشورها بستگی دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

لینک کوتاه
ثبات قیمت شکلات پایان ماه مبارک رمضان

اخبار مرتبط

شکلات از طلا سبقت گرفت!

شکلات از طلا سبقت گرفت!

در اوایل ماه مارس، بازارهای جهانی شاهد رشد بیش از دو برابری قیمت کاکائو در یک بازه زمانی... 5 اردیبهشت 1403

نظرات شما