معاون هماهنگی امور اقتصادی استان تهران توضیحاتی را درباره ذخیره‌سازی میوه شب عید استان ارائه کرد.

به گزارش نسیم اقتصاد، محمد امامی امین در پایان جلسه ستاد تنظیم بازار استان تهران گفت: یکی از موضوعاتی که در جلسه امروز مورد بررسی قرار گرفت افزایش نرخ برخی کالاها بود که مقرر شد این افزایش قیمت‌ها توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مورد بررسی قرار گیرد.

وی افزود: این افزایش نرخ در حوزه حبوبات و آهن آلات بوده که البته آهن در بورس عرضه می‌شود و با توجه به اینکه در شش ماهه دوم سال مصرف کاهش پیدا می‌کند، افزایش نرخ آن توجیهی ندارد.

امامی امین ادامه داد: در مورد حبوبات نیز احتمالا افزایش صادرات علت افزایش نرخ بوده که مقرر شده این موضوع نیز مورد بررسی قرار گیرد و گزارشی در این مورد ارائه شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استان تهران با اشاره به اینکه گوشت دام سنگین درحال‌حاضر بین 21 تا 22 هزار تومان خرید می‌شود و به این ترتیب گوشت قرمز دام سنگین حدود 60 هزار تومان در بازار عرضه می‌شود، گفت: درحال‌حاضر در شهرستان‌ها گوشت با همین نرخ عرضه می‌شود اما واسطه‌ها و دلال‌ها اجازه کاهش حاشیه سود خود را نمی‌دهند لذا مقرر شد همین اقدامی که در شهرستان‌ها انجام شده در میادین میوه و تره‌بار تهران نیز آغاز شود تا شاهد کاهش نرخ گوشت قرمز باشیم.

وی ادامه داد: در رابطه با میوه شب عید و ذخیره‌سازی آن نیز دستورالعملی از سوی ستاد تنظیم بازار کشور ابلاغ شده تا 4000 تن پرتقال و 3000 تن سیب برای استان تهران ذخیره‌سازی شود.

امامی امین تأکید کرد: ‌در همین راستا سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران قراردادی با تعاون روستایی استان‌های تهران و مازندران منعقد کرده است. البته اشکالاتی به بخشنامه ستاد تنظیم بازار کشور وارد است چرا که با توجه به وفور میوه امسال شرایط بحرانی نخواهد شد و امیدواریم بازار با وضعیت موجود ادامه کار دهد.

منبع: ایسنا

لینک کوتاه
دستورالعمل جدید ستاد تنظیم بازار میوه شب عید

اخبار مرتبط

نظرات شما