یک مقام مسئول با اشاره به افزایش قیمت نهایی تولید نان، قیمت نان بربری را 2500 تا 3 هزار تومان اعلام کرد.
به گزارش
نسیم اقتصاد، محمدجواد کرمی رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی در گفت وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: طبق مصوبه دولت در سال 93 اتحادیهها نقشی در قیمت گذاری نانها ندارند.
وی با اشاره به اینکه هزینه کارگری 35 درصد افزایش پیدا کرده است، بیان کرد: بسیاری از مواد اولیه همچون شکر، روغن و خمیرمایه به عنوان مولفههای تولید افزایش قیمت داشته اند، به همین دلیل قیمت نهایی تولید نان هم دستخوش تغییراتی قرار گرفته است.
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی تصریح کرد: با آزادسازی نرخ آرد و نان، نانوایان در یک فضای رقابتی به فعالیت خود ادامه میدهند.
کرمی با بیان اینکه سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و صنعت، معدن و تجارت بر قیمت گذاری نانها نظارت میکنند، اظهار کرد: در صورت مشاهده تخلف، با افراد خاطی برخورد میشود.
وی با اشاره به اینکه 85 درصد واحدهای نانوایی، واحدهایی هستند که از آرد یارانهای استفاده میکنند تصریح کرد: 15 درصد واحدهای نانوایی آزاد پز هستند.
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی در تشریح قیمت نانهای پرمصرف گفت: باگت فرانسوی بزرگ 2500 تا 3 هزار تومان، نیم باگت 1500 تومان، نان بربری 2500 تا 3 هزار تومان، نان کوچک هر بسته 5 هزار تومان (بستهای 600 تومان) است.
کرمی با بیان اینکه نانهای حجیم و نیمه حجیم، یکی از نانهای پرمصرف در جهان است گفت: با رشد شهرنشینی در ایران، تولید و مصرف این دسته از نان ها، رونق یافته و عرضه آن بیشتر شده است.
به گفته وی، امیدواریم در سال جدید وضع بازار نان، به نسبت سال های گذشته بهتر شود.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
سازمان حمایت در نامهای به سایتهای اینترنتی معاملات خودرو (خرید و فروش خودرو در بازار... 20 اردیبهشت 1402
نظرات شما