در حالی طی دو ماهه نخست امسال واردات خودرو به 3 هزار دستگاه کاهش یافته است که در مدت مشابه سال قبل بیش از 11 هزار دستگاه خودرو وارد کشور شده بود.
به گزارش
نسیم اقتصاد به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، در دو ماهه ابتدایی امسال، 3 هزار و 11 دستگاه انواع خودرو سواری به ارزش 78 میلیون و 995 هزار دلار به کشورمان وارد شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر تعداد و ارزش به ترتیب 73 و 35 و 76 و 24 صدم درصدکاهش داشته است.
گفتنی است واردات انواع خودرو سواری طی دو ماهه نخست سال 96 به میزان 11 هزار و 297 دستگاه به ارزش 332 میلیون و 534 هزار دلار بود.
این گزارش می افزاید؛ در خصوص ثبت سفارش غیر قانونی و شائبه دار خودرو موضوع جدیدی رسما به گمرک اعلام نشده و همانطور که پیش از این هم اطلاع رسانی شد صرفا ثبت سفارش 6481 دستگاه خودرو از سوی سازمان توسعه تجارت غیر قانونی اعلام شده است. مجوز ثبت سفارش این خودروها به صورت الکترونیکی در سامانه ثبت سفارش وزارت صنعت ، معدن و تجارت صادر شده است و بخش عمده ای از این خودروها در گمرکات موجود یا اظهار نشده اند که پیگیری های قانونی این موضوع در دستور کار مرکز مبارزه با جرائم سازمان یافته گمرک قرار دارد.
متولی تایید یا عدم تایید اصالت مجوزهای ثبت سفارش گمرک نیست و اطلاعات اظهار همه ی خودروها به همراه مجوز ثبت سفارش معتبر، مجوزهای قانونی و مقرراتی سازمانهای ذیربط ، روشن و شفاف در سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی موجود است.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
قیمت جدید خودرو در بازار آزاد اعلام شد. 5 بهمن 1404
دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به مطرح شدن کاهش تعرفه واردات به چهار درصد برای... 3 بهمن 1404
قیمت جدید مدلهای مختلف خودرو در بازار اعلام شد. 2 بهمن 1404
بازار خودرو تحتتاثیر رشد نرخ ارز در روز گذشته مسیر افزایشی را در پیش گرفت. 8 دی 1404
بیشترین رشد قیمت بهترتیب در خودروهای تولید داخل، سپس مونتاژیها و در نهایت خودروهای... 8 دی 1404
بررسیها نشان میدهد بازار خودرو این روزها بیش از هر زمان دیگری تحتتاثیر متغیرهای... 25 آذر 1404
به گفته یک کارشناس صنعت خودرو تاکید کرد که راهحل واقعی این است که دولت برنامهای... 24 آذر 1404
نظرات شما