سازمان هواپیمایی کشوری: بازگشت وجوه پروازهای...
سازمان هواپیمایی کشوری در اطلاعیهای درخصوص بازگشت وجوه پروازهای...10 تیر 1404
نسیم اقتصاد- وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: رشد 5 درصدی در بخش صنعت و رشد 3 درصدی در بخش معدن از جمله موفقیت های کشور است.
به گزارش پایگاه خبری نسیم اقتصاد به نقل از شاتا، محمد شریعتمداری، در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان خراسان رضوی که با حضور معاون اول رئیس جمهوری برگزار شد، افزود: امسال 100 هزار میلیارد ریال اعتبار برای توسعه و نوسازی صنعتی کشور در اختیار نظام بانکی قرار گرفته است.
وزیر صنعت با بیان اینکه در خراسان رضوی بیش از 115 میلیارد ریال از محل منابع استانی برای پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به منظور نوسازی و بازسازی صنعتی تخصیص یافته است، افزود: با این روند پیش بینی می شود استان خراسان رضوی موفق به نوسازی صنعتی شود.
او با اشاره به وجود 6 هزار واحد صنعتی نیمه تمام با بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی در کشور که قرار است امسال تکمیل و بهره برداری شود، افزود: تا کنون چهار هزار و پنج طرح از این تعداد با سرمایه گذاری 220 هزار میلیارد ریالی به بهره برداری رسیده است.
شریعتمداری با بیان اینکه سهم خراسان رضوی 4.8 درصد از منابع بوده گفت: تا کنون بیش از 7 درصد از مجموع منابع کشور جذب این استان شده است.
وزیر صنعت اظهار کرد: در زمینه جذب منابع در نظر گرفته شده برای طرح رونق تولید تا اکنون 41 هزار و 740 واحد ثبت نام کرده اند که 12 هزار و 315 واحد از این تعداد موفق به دریافت تسهیلات از نظام بانکی شده اند.
وی افزود: منابع دریافت شده توسط این واحدها 86 میلیارد ریال است که سهم خراسان رضوی از آن 5 درصد است.
معاون اول رئیس جمهوری، به همراه وزیر صنعت، معدن و تجارت، چهارشنبه به منظور افتتاح چند طرح عمرانی و صنعتی به استان خراسان رضوی سفر کرده است.
وزیر نیرو گفت: تلاش میکنیم قطعی برق برای مردم در شبها کمتر باشد و اگر مشکلی پیش... 10 تیر 1404
بورس کالای ایران طی ابلاغیهای نحوه عرضه محصولات در هفته منتهی به 18 تیرماه را اعلام کرد. 10 تیر 1404
وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: قیمتهای جدید خودرو که اخیراً از سوی دو خودروساز... 10 تیر 1404
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با تأکید بر ثبات کلی بازار گفت: همه اقلام اساسی از جمله... 10 تیر 1404
رئیس سازمان بورس با اشاره عملکرد بازار سرمایه در دوره جنگ 12 روزه و اقدامات انجام شده... 10 تیر 1404
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در حاشیه آیین تشییع پیکر شهدای اقتدار ملی ایران از... 8 تیر 1404
هر گرم طلای 18 عیار امروز 10 تیر، با افزایش 180 هزار تومانی به قیمت 7 میلیون و 552 هزار تومان... 10 تیر 1404
سازمان هواپیمایی کشوری در اطلاعیهای درخصوص بازگشت وجوه پروازهای ابطالی به مردم... 10 تیر 1404
نظرات شما