تأمین پایدار گاز در زمستان؛ حاصل مدیریت یکپارچه...
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران عبور موفق از زمستان 1403 را حاصل مدیریت...19 اردیبهشت 1404
نسیم اقتصاد- وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به برنامه ششم توسعه که در آن تولید 55 میلیون تن فولاد برنامه ریزی شده است، تصریح کرد: باید بتوانیم 15 میلیون تن از مجموع فولاد تولیدی کشور تا آن زمان را صادر کنیم، زیرا بازار داخل کشش استفاده از مجموع ظرفیت فولاد در آینده را نخواهد داشت.
به گزارش پایگاه خبری نسیم اقتصاد به نقل از ایرنا، محمد شریعتمداری در آیین افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه ایران کانمین 2017 در محل نمایشگاه های بین المللی تهران افزود: به کارگیری مغزهای ارزشمند جایگاه بالاتری نسبت به سرمایه گذاری تجهیزات و ماشین آلات دارد.
وی با بیان اینکه باید تاکید بیشتری بر اکتشاف داشته باشیم، خواستار آن شد تا سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی کشور (ایمیدرو) در توسعه آموزش و پژوهش فعالیت بیشتری داشته باشد.
این مقام مسئول بیان داشت: باید با همکاری های شرکت های خارجی، در حوزه اکتشاف و کشف ذخایر بیشتر مشارکت کنیم.
وی برای نمونه به استان یزد اشاره کرد و گفت: معدنی سنگ آهنی که در جنوب یزد کشف شده است، بیش از کل ذخایر فغلی سنگ آهن ایران ذخیره دارد.
شریعتمداری تاکید کرد: باید کاری کرد که صنعت ساختمان تحرک بیشتری داشته باشد و نقش وزارت راه و شهرسازی در این بین بسیار مهم است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: امسال یکصد هزار میلیارد ریال برای نوسازی صنایع اختصاص یافته و 1.5میلیارد دلار برای صنایع کوچک که معادن هم جزو آنهاست با نرخ تسهیلات اعطایی 11 درصد اختصاص یافته است.
وی گفت: باید شرایطی فراهم شود که ماشین آلات مدرن معدنی هم در داخل ساخته شود، باید در ایجاد اشتغال از شعار خارج شد و اینجانب دست کسانی که اشتغال ایجاد می کنند را می بوسم.
در این آیین مهدی کرباسیان رئیس هیات عامل ایمیدرو نیز گفت: تکمیل زنجیره تولید در آلومینیوم، مس، فولاد از اولویت های ما در دولت دوازدهم است.
به گفته وی، پیش بینی می شود امسال صادرات فولاد با ثبت رکورد، به هشت میلیون تن برسد.
کرباسیان با بیان اینکه نیازمند ارتقای فناوری در معادن بویژه معادن زیرزمینی هستیم، خاطرنشان کرد: با توجه به مذاکراتی که با شرکت های بزرگ در آی مارک استرالیا انجام دادیم، با پیگیری هایی که صورت خواهد گرفت شاهد نتایج آن برای همکاری در بخش فناوری خواهیم بود.
سیزدهمین نمایشگاه بین المللی معدن، صنایع معدنی، ماشین آلات، تجهیزات و صنایع وابسته (ایران کان مین 2017) امروز از سوی خانه معدن ایران با حضور 146 شرکت و واحد تولیدی داخلی و 139 شرکت خارجی یا نمایندگی های آنها در تهران آغاز بکار کرد.
این نمایشگاه در فضایی به وسعت 16 هزار مترمربع با حضور 13 کشور خارجی شامل اسپانیا، استرالیا، اتریش، ایتالیا، آفریقای جنوبی، آلمان، تایوان، ترکیه، چین، سنگاپور، سوئیس، جمهوری کره و لهستان در حال برگزاری است که در آن کشورهای آلمان، ایتالیا و چین به صورت گروهی و رسمی مشارکت دارند.
این نمایشگاه تا 16 آبان در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران برپاست.
مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس در پیام نوروزی خود با مرور اتفاقات پرفراز و نشیب... 23 فروردین 1404
عضو هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) یکی از... 4 اسفند 1403
بر اساس اعلام مدیر بنیاد جهانی MIKE (برترین شرکتهای دانشی نوآور) شرکت فولاد مبارکه با... 2 بهمن 1403
امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان در پنل چالشها و فرصتهای تامین و توسعه انرژی در... 18 دی 1403
اینجا جنوبغربی کشور است، جایی که هزار حرف نگفته دارد و اگر به پای در و دِلاش بنشینی،... 16 دی 1403
شرکت فولاد خوزستان در 9 ماهه نخست 1403 با عملکردی درخشان توانسته جایگاه خود را بهعنوان... 9 دی 1403
صبح امروز و پس از برگزاری جلسه هیات مدیره شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس، اعضای هیات... 12 آذر 1403
نظرات شما