سازمان هواپیمایی کشوری: بازگشت وجوه پروازهای...
سازمان هواپیمایی کشوری در اطلاعیهای درخصوص بازگشت وجوه پروازهای...10 تیر 1404
نسیم اقتصاد- بر اساس هدفگذاری کمی صورت گرفته توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت میزان ارزش صادرات غیرنفتی (کالا و خدمات) و ارزش صادرات صنعتی و معدنی کشور در سال 1400 به ترتیب با رشد حدود 40 و 46 درصدی روبرو خواهد بود.
به گزارش پایگاه خبری نسیم اقتصاد به نقل از ایسنا، توجه ویژه به توسعه صادرات غیرنفتی از جمله مسائلی است که به صورت جدی پس از روی کار آمدن دولت دوازدهم در دستور کار قرار گرفته و با توجه به اینکه بسته حمایتی در جهت توسعه صادرات غیرنفتی در سال 1395 ابلاغ شد اما شاهد ارائه تسهیلات در نظر گرفته شده برای واحدهای تولیدی نبودیم تا مجددا در سال جاری ابلاغیه جدیدی از سوی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در دستور کار قرار گیرد و به عنوان جایگزین ابلاغیه قبلی در 25 ماده و 21 تبصره تمدید شود.
ارزش صادرات غیرنفتی شامل کالا و خدمات در سال 1395 معادل 56 میلیارد دلار بوده است که طبق برنامهریزیهای صورت گرفته توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار بر این است که ارزش صادرات در بخش غیرنفتی که شامل کالا و خدمات میشود، در سال 1400 به رقمی معادل 130 میلیارد دلار برسد.
علاوه بر این ارزش صادرات در بخش صنعت و معدن در سال 1395 عددی معادل 31 میلیارد دلار بوده است که بنابر هدفگذاری کمی که توسط محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت دولت دوازدهم صورت گرفته قرار بر این است که ارزش صادرات صنعتی و معدنی کشور در سال 1400 به 84.5 میلیارد دلار برسد.
بر اساس آمار موجود در سال 1395 چه در بخش میزان صادرات غیرنفتی (کالا و خدمات) و چه در بخش صادرات صنعتی و معدنی و نیز بر حسب برنامهریزی صورت گرفته به منظور دستیابی به ارقام 130 و 84.5 میلیارد دلاری در سال 1400 شاهد افزایش حدود 40 درصدی در بخش صادرات غیرنفتی (کالا و خدمات) و نیز افزایش حدود 46 درصدی در بخش صادرات صنعتی و معدنی طی چهار ساله پیش رو هستیم.
وزیر نیرو گفت: تلاش میکنیم قطعی برق برای مردم در شبها کمتر باشد و اگر مشکلی پیش... 10 تیر 1404
بورس کالای ایران طی ابلاغیهای نحوه عرضه محصولات در هفته منتهی به 18 تیرماه را اعلام کرد. 10 تیر 1404
وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: قیمتهای جدید خودرو که اخیراً از سوی دو خودروساز... 10 تیر 1404
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با تأکید بر ثبات کلی بازار گفت: همه اقلام اساسی از جمله... 10 تیر 1404
رئیس سازمان بورس با اشاره عملکرد بازار سرمایه در دوره جنگ 12 روزه و اقدامات انجام شده... 10 تیر 1404
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در حاشیه آیین تشییع پیکر شهدای اقتدار ملی ایران از... 8 تیر 1404
هر گرم طلای 18 عیار امروز 10 تیر، با افزایش 180 هزار تومانی به قیمت 7 میلیون و 552 هزار تومان... 10 تیر 1404
سازمان هواپیمایی کشوری در اطلاعیهای درخصوص بازگشت وجوه پروازهای ابطالی به مردم... 10 تیر 1404
نظرات شما