نسیم اقتصاد- صبح امروز تفاهم نامه همکاری مشترک در زمینه فناوری های اطلاعات و ارتباطات دانشگاه تهران و سازمان بورس و اوراق بهادار امضا شد.

به گزارش پایگاه خبری نسیم اقتصاد به نقل از سنا، صبح امروز با حضور دکتر شاپور محمدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادر و محمود نیلی احمد آبادی رییس دانشگاه تهران، تفاهم نامه همکاری مشترک در زمینه فناوری های اطلاعات و ارتباطات دانشگاه تهران و سازمان بورس و اوراق بهادار امضا شد.
دکتر شاپور محمدی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در نشست خبری این رویداد بازار سرمایه گفت: دانشگاه تهران به نوبه خود جایگاه ویژه و سابقه تاریخی در کشور داشته و در حوزه فناوری و رباتیک قوی عمل کرده است.
وی افزود: با امضای این تفاهم نامه می توان به ایجاد ساختار بین دو حوزه و به روز رسانیِ دانش و فناوری به بورس کمک شایانی کرد.
دکتر محمدی با بیان اینکه بازار سرمایه ایران بر 4 نهاد بورسی فعال است، عنوان کرد: این نهادها شامل بورس تهران، بورس کالا، بورس انرژی، فرابورس، بورس کالا با بیش از 80 هزار میلیارد تومان بر انواع محصولات پتروشیمی، کشاورزی و فلزات استوار است.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار به توسعه موتور معاملات در کشور اشاره کرد و گفت: تمام تلاش برآن است که تنها محدود به این موتور معاملاتی نباشیم و آمادگی خود را برای گسترش این بخش اعلام کرده ایم.
به گفته دکتر محمدی حمایت از پایان نامه ها از برنامه های اصلی سازمان بورس است.
در ادامه دکتر محمود نیلی احمد آبادی با بیان اینکه همکاری از گذشته با سازمان بورس بوده است و از طریق این تفاهم نامه شدت بیشتری یافته است، اظهار داشت: مزیت اینگونه تفاهم نامه ها فعالیت شبکه ای میان سازمان ها و دانشگاه تهران است.
وی با بیان اینکه به دلیل فراهم بودن زیرساخت های ملی و بین المللی در دانشگاه تهران و داشتن قوی ترین شبکه ارتباطی دانشگاهی با دنیا، انجام پروژه های ملی و بین المللی در دانشگاه تهران با شرایط مناسب اجرا می شود، گفت: زمانی که پروژه ای انجام می گیرد زیرساخت های آن از قبل فراهم است.
رییس دانشگاه تهران در ادامه با بیان اینکه افزون بر پتانسیل دانشگاه تهران از سایر پتانسیل های دانشگاه های دیگر کشور در انجام پروژه ها استفاده می شود، خاطر نشان کرد: هم اکنون دنیا به سمت حرکت های شبکه ای رفته است بنابراین افزون بر سرمایه داخلی می توان برای انجام پروژه های پژوهشی از سرمایه های ملی و بین المللی نیز بهره برد.
این عضو هیات علمی دانشگاه با بیان اینکه هم اکنون 15 موسسه مشترک با بزرگ ترین سازمان ها و نهادها مانند وزارت نفت، نیرو، صنایع شکل گرفته است، ابراز داشت: این حرکت های یک فرایند یک طرفه کارفرمایی و محقق نیست، بلکه بخش های تحقیقاتی خود نهادها در انجام پروژه ها به دانشگاه تهران کمک می کنند و تمام این کارها این کارها منجر به پایان نامه و پژوهش ها می شود.
مرتضی آنالویی مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس تهران نیز در این نشست به اهمیت پایه گذاری فن آوری های بومی اشاره کرد و گفت: قطعا یک محور اصلی فن آوری بومی دانشگاه است که در این خصوص یک عقب ماندگی تاریخی و جدی نسبت به سایر بخش ها از جمله نظام پولی در این زمینه وجود دارد.
وی در ادامه افزود: یکی از گلوگاه های بزرگ بازار سرمایه برای تحقق قابلیت های این بازار بهره برداری از توان فن آوری کشور است.
این مقام مسئول با بیان اینکه به کمک دانشگاه در این خصوص می توان منبع اثر بود اظهار کرد: دوستان ما در دانشکده اقتصاد و دانشکده فنی دانشگاه تهران با یک پدیده جدید تکنولوژیکی مواجه اند که با یک ساز و کار مناسب بین دانشگاه و سازمان بورس از طریق این تفاهم نامه فراهم می شود.
 

لینک کوتاه
سازمان بورس و اوراق دکتر شاپور محمدی تفاهم نامه همکاری محمود نیلی احمد آبادی