معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: با توجه به تهدید تأسیسات تأمین سوخت، صنعت برق برای تامین پایدار برق در زمستان آماده باش است.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از وزارت نیرو، اکبر حسن‌بکلو، معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر با بیان اینکه باید نسبت به تامین سوخت نیروگاه‌ها به دلیل تهدیدات احتمالی تأسیسات تامین سوخت، هشیار بود، گفت: باید با بازآرایی شبکه و تامین سوخت نیروگاهی، برای تولید برق زمستانه آماده باش باشیم.

کاهش 50 درصدی خاموشی‌های تابستانه

معاون هماهنگی توزیع توانیر با یادآوری محدودیت‌های اعمال‌شده برای صنایع تا سقف 4400 مگابایت در تابستان، گفت: با وجود افزایش 14 درصدی میانگین دما، خاموشی‌های کشور 50 درصد نسبت به سال گذشته کمتر شد و برق تحویلی به صنایع نسبت به سال قبل 14 درصد بیشتر شد.

پیشبرد طرح ملی «مهتاب» و دستاورد‌های چشمگیر در انضباط‌بخشی به شبکه

حسن‌بکلو در ادامه گزارش خود درباره جزئیات نتایج طرح مهتاب گفت: مانور‌های سراسری هفتگی مهتاب (دوشنبه‌ها و پنجشنبه‌ها رأس ساعت 7 صبح) با حضور 3 هزار و 700 نیروی عملیاتی و هزاران نیروی پشتیبان در 537 منطقه کشور برگزار می‌شود که در شش ماهه نخست سال 705 هزار دستگاه کنتور هوشمند برای مشترکان پرمصرف نصب و راه‌اندازی و 436 هزار دستگاه کنتور معیوب در سطح شبکه اصلاح و تعویض شد. 

معاون هماهنگی توزیع توانیر در خصوص مقابله با انشعاب‌های غیرمجاز نیز تصریح کرد: با شناسایی 500 هزار اشتراک غیرمجاز در سطح کشور، نزدیک به 160 هزار مشترک پس از مراجعه، تعیین تکلیف شده و انشعاب قانونی دریافت کردند که همین امر رشد 195 درصدی فروش انشعاب را در پی داشته است.

 

لینک کوتاه
تیتر: صنعت برق زمستان تامین سوخت

اخبار مرتبط