رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از نظارت مستمر دبیرخانه HSE شهرداری تهران مستقر در این سازمان بر ایمنی شهربازی‌ها و پلمب 5 شهربازی در پایتخت خبر داد و گفت: درحال‌حاضر 38 شهربازی فعال هستند که در برخی از آن‌ها، تعدادی از تجهیزات فاقد گواهی استاندارد شناسایی شده‌اند و پیگیری‌ها برای دریافت تأییدیه‌های لازم در جریان است.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از ایسنا، علی نصیری در توضیح بیشتر اظهار کرد: دبیرخانه سلامت، ایمنی و محیط‌زیست (HSE) شهرداری تهران مستقر در این سازمان، در راستای وظایف نظارتی خود و به‌ منظور ارتقای ایمنی اماکن، پیشگیری از حوادث و صیانت از سلامت شهروندان، وضعیت ایمنی و استاندارد تجهیزات شهربازی‌های تحت مالکیت یا بهره‌برداری شهرداری تهران را به‌ طور مستمر پایش می‌کند.

وی افزود: بر اساس آخرین گزارش‌های این دبیرخانه، از مجموع 43 شهربازی شهرداری تهران، 5 مجموعه به دلیل نواقص ایمنی و عدم انطباق با استانداردها، با همکاری کمیته‌های HSE مناطق و پیگیری دبیرخانه HSE پلمب شده‌اند که «شهربازی بسیج» در منطقه 14 از آن جمله است. همچنین، 4 شهربازی در منطقه 5 نیز ماه گذشته موفق به دریافت گواهی استاندارد شدند.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ادامه داد: درحال‌حاضر 38 شهربازی فعال هستند که در برخی از آن‌ها، تعدادی از تجهیزات فاقد گواهی استاندارد شناسایی شده‌اند و پیگیری‌ها برای دریافت تأییدیه‌های لازم در جریان است.

نصیری عنوان کرد: به متولیان و بهره‌برداران این مجموعه‌ها اخطار داده شده تا در اسرع وقت نسبت به اخذ گواهی استاندارد و ایمن‌سازی تجهیزات اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: بدیهی است در صورت استنکاف از رفع نواقص و تداوم بهره‌برداری از تجهیزات ناایمن، موضوع از طریق کمیته‌های HSE مناطق پیگیری و در صورت لزوم، با اخذ دستور قضایی (دادستانی)، از فعالیت تجهیزات مذکور جلوگیری خواهد شد.

 

لینک کوتاه
پلمب ۵ شهربازی پایتخت مراکز فاقد ایمنی

اخبار مرتبط

نظرات شما