کارشناس دفتر پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو با هشدار نسبت به مصرف فیلرهای نامعتبر و ارزان‌قیمت اینترنتی، در عین حال گفت: تهیه این فرآورده‌ها از اینترنت یا منابع غیررسمی می‌تواند خطر استفاده از محصولات تقلبی، فاقد مجوز، دارای ترکیب یا غلظت نامشخص، نگهداری‌شده در شرایط نامناسب یا آلوده را افزایش دهد.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از ایسنا؛ دکتر فاطمه محمدپور اظهار کرد: مجوز یک فیلر معمولا به محصول، محل تزریق، کاربرد و شرایط مشخص استفاده از آن مربوط می‌شود؛ بنابراین تایید یک فیلر برای یک قسمت از صورت به معنی تایید آن برای تمام قسمت‌های صورت یا سایر نواحی بدن نیست.

وی افزود: افراد پیش از تزریق باید از پزشک سوال کنند که فرآورده مورد نظر برای تزریق در آن ناحیه چه مجوز و چه شواهدی دارد و از تزریق فیلر در نواحی یا با اهدافی که شواهد ایمنی و مجوز مناسب ندارند، خودداری کنند.


لینک کوتاه
سازمان غذا و دارو فیلرهای ارزان

اخبار مرتبط

نظرات شما