آینده کالابرگ خانوارها در هالهای از ابهام؛ پای...
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با رد موافقت این کمیسیون با...13 آبان 1405

سرپرست ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از فعالیت مراکز منتخب پایتخت در روز یکشنبه 8 شهریور خبر داد و گفت: با توجه به افزایش سفرهای تابستانی در این ایام با استفاده از خودروهای شخصی و اهمیت انجام معاینه فنی پیش از سفر به منظور اطمینان از صحت و سلامت ایمنی خودرو این مجموعه نسبت به ارائه خدمات در روزهای تعطیل اقدام نموده است.
به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از مهر، محمدمهدی رضازاده، در توضیح جزئیات خبر افزود: در روز یکشنبه 8 شهریورماه مصادف با ولادت با سعادت حضرت رسول اکرم(ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع) مراکز سراج، شهید چمران، نیایش، شهید آبشناسان، دماوند، خاوران، امام رضا(ع)، شهدای زمان آباد، فدائیان اسلام، شهید حکیم و واحدهای سیار جیحون، بوتان، ارتش، نوبنیاد، شهید کلاهدوز، زیبادشت، اوشان، اتحاد، یاس فاطمی، گیلان، بوعلی از ساعت 7 صبح الی 14 فعال هستند.
وی در خصوص فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ایام تعطیلات رسمی ماه پایانی فصل تابستان گفت: با توجه به افزایش سفرهای تابستانی در این ایام با استفاده از خودروهای شخصی و اهمیت انجام معاینه فنی پیش از سفر به منظور اطمینان از صحت و سلامت ایمنی خودرو، جهت رفاه حال و تسهیل در خدمت رسانی به شهروندان، این مجموعه نسبت به ارائه خدمات در روزهای تعطیل اقدام نموده است.
گفتنی است در روزهای تعطیل سال جهت رفاه حال شهروندان برخی از مرکز معاینه فنی فعال هستند که شهروندان می توانند جهت اطلاع از آخرین وضعیت کاری این مراکز به سایت ستاد معاینه فنی خودروهای تهرانinspection.tehran.ir و کانال اطلاع رسانی در بله @moayenehfani_tehran مراجعه و یا با سامانه پاسخگو 96006000 تماس حاص نمایند.
تاکسیرانی تهران از رایگان شدن نخستین مراجعه تاکسیها برای معاینه فنی و بازدید چشمی... 6 آبان 1405
مدیر امور اجرایی معاینه فنی و عوارض خودرویی کشور گفت: دلیل رد بیش از نیمی از خودروهای... 25 خرداد 1405
نظرات شما