قیمت خودرو امروز 1 شهریور 1405 از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد. تحولات بازار در روز جاری نشان می‌دهد، بازار خودرو هنوز به یک مسیر پایدار نرسیده و در محدوده‌ای شکننده حرکت می‌کند. واکنش قیمت‌ها به نوسان‌های ارزی نیز همچنان یکسان و فوری نیست و به سطح انتظارات تورمی، میزان عرضه و رفتار احتیاطی خریداران بستگی دارد.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از تجارت نیوز، قیمت خودرو امروز 1 شهریورماه 1405 در شرایطی اعلام شد که بازار پس از نوسان‌های رفت‌وبرگشتی هفته‌های گذشته، در مجموع تمایل بیشتری به افزایش قیمت پیدا کرد. هرچند بخشی از خودروها بدون تغییر نرخ معامله شدند و در برخی مدل‌ها نیز کاهش قیمت به ثبت رسید، اما افزایش بها در محصولات پرتقاضای داخلی و تعدادی از خودروهای مونتاژی، کفه معاملات امروز را به سمت صعود سنگین‌تر کرد. رشد قیمت کی‌ام‌سی J7، دنا پلاس اتوماتیک، پژو 207 اتوماتیک و تارا دنده‌ای از مهم‌ترین تغییرات بازار در روز جاری بود.

تحولات بازار در روز جاری نشان می‌دهد، بازار خودرو هنوز به یک مسیر پایدار نرسیده و در محدوده‌ای شکننده حرکت می‌کند. واکنش قیمت‌ها به نوسان‌های ارزی نیز همچنان یکسان و فوری نیست و به سطح انتظارات تورمی، میزان عرضه و رفتار احتیاطی خریداران بستگی دارد. در این میان، ابهام‌های سیاسی و چشم‌انداز تحولات پیش‌رو نیز موجب شده معامله‌گران با احتیاط بیشتری تصمیم بگیرند؛ وضعیتی که می‌تواند در روزهای آینده، نوسان قیمت خودروهای پرفروش را تشدید یا از شدت آن بکاهد.

قیمت خودروهای داخلی

دنا پلاس اتوماتیک نسبت به روز گذشته 40 میلیون تومان گران شد تا امروز با نرخ 2 میلیارد و 820 میلیون تومان معامله شود. از سوی دیگر، پژو 207 اتوماتیک افزایش بهای 20 میلیون تومانی را تجربه کرد و در روز جاری با نرخ 2 میلیارد و 550 میلیون تومان در بازار آزاد خرید و فروش شد.

کوییک S صفر در معاملات امروز هفت میلیون تومان گران شد و به قیمت یک میلیارد و 200 میلیون تومان رسید. از طرف دیگر، ساینا S نسبت به روز گذشته رشد سه میلیون تومانی را ثبت کرد تا با نرخ یک میلیارد و 263 میلیون تومان در بازار عرضه شود.

تارا دنده‌ای نیز امروز افزایش قیمت 20 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و با برچسب قیمتی 2 میلیارد و 20 میلیون تومان در معاملات حاضر شد.

قیمت خودروهای مونتاژی

کی‌ام‌سی J7 نسبت به روز معاملاتی گذشته 350 میلیون تومان گران شد تا با رسیدن به قیمت پنج میلیارد تومان، بیشترین افزایش بها را در میان خودروهای مونتاژی ثبت کند. از سوی دیگر، هایما S7 پرو افزایش 100 میلیون تومانی را تجربه کرد و امروز با نرخ چهار میلیارد و 700 میلیون تومان معامله شد.

فیدلیتی الیت 7 نفره نیز نسبت به روز گذشته 100 میلیون تومان گران شد. همچنین ریسپکت نیو فیس نیز با افزایش 65 میلیون تومانی، در بازار امروز به قیمت سه میلیارد و 880 میلیون تومان رسید.

 


لینک کوتاه
بازار خودروها

اخبار مرتبط

نظرات شما