بر اساس تصمیم دولت جمهوری اسلامی ایران، در روزهای 14 و 15 تیرماه هیچ‌گونه شعبه کشیکی فعال نخواهد بود.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از تسنیم، کانون بانک‌های خصوصی با صدور اطلاعیه‌ای از تعطیلی شعب و واحدهای ستادی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی در روزهای یکشنبه و دوشنبه 14 و 15 تیرماه 1405 خبر داد.

بر اساس تصمیم دولت جمهوری اسلامی ایران، در روزهای 14 و 15 تیرماه هیچ‌گونه شعبه کشیکی فعال نخواهد بود.

بر اساس این اطلاعیه، ارائه خدمات بانکی از روز سه‌شنبه 16 تیرماه در تهران از طریق شعب کشیک از سر گرفته خواهد شد. همچنین شعب بانک‌ها در استان قم در روز 16 تیرماه و شعب شهرستان مشهد در روز 18 تیرماه، حسب تصمیم استانداری‌های مربوطه و در صورت نیاز، خدمات بانکی را از طریق شعب کشیک به مشتریان ارائه خواهند کرد.

کانون بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی از مشتریان خواست برای دریافت خدمات بانکی، برنامه‌ریزی لازم را با توجه به زمان‌بندی اعلام‌شده انجام دهند.

 

لینک کوتاه
فعالیت بانک‌ها

اخبار مرتبط