مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه گفت: «مترو را به‌صورت 24 ساعته فعال کرده‌ایم و در صورت نیاز، این روند ادامه خواهد یافت.»

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از فارس، مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب از امروز آغاز و تا پایان روز دوشنبه ادامه دارد.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه لطفی گفت که «تا ساعت یک بامداد روز سه‌شنبه، 16 تیر، خدمات مترو به‌صورت 24 ساعته و رایگان است و در صورت نیاز، این روند ادامه خواهد یافت.»

شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از روز گذشته محدودیت‌هایی اعمال کرده و قطارها در ایستگاه‌های شهید بهشتی و مصلی توقف نمی‌کنند.

از صبح امروز تمامی قطارهای مترو وارد مدار شده‌اند و سرفاصله حرکت قطارها به کمتر از 5 دقیقه رسیده است. مدیرعامل مترو می‌گوید که «دقایقی پیش ایستگاه‌های تقاطعی دروازه دولت و تئاتر شهر با ازدحام جمعیت مواجه شدند که با اعزام قطارهای فوق‌العاده، وضعیت مسیر کنترل شد.»


لینک کوتاه
فعالیت شبانه‌روزی مترو سفر مترو

اخبار مرتبط

نظرات شما