معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: تولید تخم مرغ در سال گذشته را بیش از یک میلیون و 300 هزارتن میلیون تن بود که 25 درصد این تولید، مازاد بر نیاز مردم بود.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: با توجه به جمعیت دام سبک و سنگین در کشور، بیش از 95 درصد نیاز کشور به گوشت در داخل تولید می شود.
 
وی با بیان اینکه  سال گذشته تنها حدود 5 درصد واردات گوشت قرمز داشتیم، افزود: سال گذشته بیش از 900 هزار تن گوشت قرمز توسط دامداران داخل کشور تولید و حدود 75 هزار تن گوشت مورد نیاز مردم وارد  شد.
 
رفیعی پور میزان تولید تخم مرغ در سال گذشته را بیش از یک میلیون و 300 هزارتن میلیون تن اعلام کرد و افزود: 25 درصد این تولید، مازاد بر نیاز مردم بود.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از 3 میلیون و 400 هزار تن گوشت مرغ در داخل تولید شد، گفت: نقش دامپزشکی در این میزان از تولید را بسیار با اهمیت خواند.

لینک کوتاه
گوشت قرمز تولید تخم مرغ