قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی تا حد زیادی ثابت بود و قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری، 0.1 درصد افزایش یافت و به 4721 دلار و 51 سنت رسید.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از ایسنا،  قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری، 0.1 درصد افزایش یافت و به 4721 دلار و 51 سنت رسید. معاملات آتی طلای بازار آمریکا برای تحویل در ماه ژوئن با 0.7 درصد کاهش، به 4744 دلار و 90 سنت در هر اونس رسید.

برایان لان، مدیر عامل شرکت گلدسیلور سنترال گفت: به نظر نمی‌رسد که طلا در حال حاضر به دنبال انجام کار زیادی باشد. فکر می‌کنم هنوز گمانه‌زنی‌های زیادی در مورد اتفاقات پس از آتش‌بس وجود دارد.
لان گفت که انتظار دارد قیمت طلا در کوتاه‌مدت بین 4607 تا 4860 دلار تثبیت شود.

قیمت نفت روز پنجشنبه به دلیل نگرانی‌ها مبنی بر اینکه عرضه از منطقه کلیدی تولیدکننده نفت خاورمیانه ممکن است به طور کامل از سر گرفته نشود، افزایش یافت.

قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری از زمان آغاز تجاوز آمریکایی صهیونی به ایران در 28 فوریه (9 اسفند)، بیش از 10 درصد کاهش یافته، زیرا افزایش قیمت انرژی، نگرانی‌های تورمی را افزایش داده و بازارها را واداشته است انتظارات نرخ بهره را دوباره ارزیابی کنند و این امر، جذابیت طلا به عنوان دارایی بدون بازده راکمتر کرده است.

صورتجلسه نشست 17 و 18 مارس فدرال رزرو نشان داد که سیاست‌گذاران بیشتری احساس می‌کنند که برای مقابله با تورمی که همچنان از هدف 2 درصدی بانک مرکزی آمریکا فراتر رفته است، ممکن است افزایش نرخ بهره لازم باشد.

بر اساس گزارش رویترز، داده‌های هزینه‌های مصرف شخصی آمریکا برای فوریه، روز جاری منتشر می‌شود و داده‌های قیمت مصرف‌کننده مارس در روز جمعه می‌تواند سرنخ‌های بیشتری در مورد مسیر سیاست فدرال رزرو ارائه دهد. بانک استاندارد چارترد روز چهارشنبه در یادداشتی اعلام کرد: «فراتر از نیازهای نقدینگی کوتاه‌مدت، انتظار داریم قیمت طلا در ماه‌های آینده و در بحبوحه افزایش ریسک ژئوپلیتیکی، به بازسازی رشد خود ادامه دهد.»

در بازار سایر فلزات، هر اونس نقره با 0.1 درصد کاهش، به 74 دلار و هفت سنت رسید. هر اونس پلاتین با 0.4 درصد کاهش، در 2020 دلار و 60 سنت ایستاد و هر اونس پالادیوم با 0.3 درصد افزایش، به 1559 دلار رسید.


لینک کوتاه
قیمت طلا

اخبار مرتبط

نظرات شما