یک مقام مسئول با تشریح اقدامات انجام‌شده در روزهای پایانی سال 1404، گفت: 3 تا 4 ماه از کارانه کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی تسویه شد.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از مهر، طاهر موهبتی با اعلام این خبر، اظهار داشت: در پی پیگیری‌های مستمر وزیر بهداشت، در روزهای پایانی سال 1404 ترتیبی اتخاذ شد که منجر به پرداخت 3 تا 4 ماه کارانه همکاران دانشگاه‌های علوم پزشکی در سراسر کشور شد.

مهر در خبری نوشت:وی افزود: در کنار پرداخت کارانه، 65 درصد مطالبات دارویی و 55 درصد مطالبات تجهیزات مصرفی پزشکی نیز تسویه شده است که نقش مؤثری در تقویت چرخه تأمین دارو و ملزومات درمانی دانشگاه‌ها داشته است.

موهبتی تصریح کرد: بخشی از بدهی‌های مربوط به پیمانکاران تغذیه نیز پرداخت شد و این اقدام سبب بهبود شرایط خدمت‌رسانی در مراکز درمانی و ایجاد ثبات بیشتر در قراردادهای پشتیبانی شد.

وی خاطرنشان کرد: مجموعه این پرداخت‌ها نسبت به پایان سال قبل چشمگیرتر و پرحجم‌تر بوده و یکی از نقاط قوت عملکرد مالی وزارت بهداشت در پایان سال به شمار می‌رود.

معاون وزیر بهداشت یادآور شد: این اقدامات با پیگیری‌های فشرده در روزهای پایانی سال و با استفاده از ظرفیت‌های بند «ج» تبصره4 قانون بودجه 1404 و منابع هدفمندی یارانه‌ها محقق شده است.


لینک کوتاه
نظام سلامت وزارت بهداشت

اخبار مرتبط

نظرات شما