گزارش بازار سرمایه امروز 1 تیر 1405؛ خریداران و...
بازار سهام در نخستین روز تیرماه با غلبه فشار فروش، وارد فاز اصلاحی شد و...1 تیر 1405

فرمانده کل انتظامی کشور از بازداشت گسترده شبکه عناصر داخلی و خط ارتباطی دشمن که اقدام به تهیه و ارسال موقعیتهای حساس از جمله تأسیسات و زیرساختهای ارائه خدمات به مردم می کردند، خبر داد.
به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از ایسنا، سردار رادان در توضیح بیشتر گفت: شبکه بزرگ و طراحی شده سازمان اطلاعاتی دشمن شامل عناصر وطن فروش و خائن به مردم عزیز ایران؛ در 25 استان شناسایی و در عملیاتهایی منسجم و هماهنگ، تعداد 85 نفر از این مزدوران که اقدام به تهیه و ارسال موقعیتهای حساس از جمله تأسیسات و زیرساختهای ارائه خدمات به مردم، ایستگاههای ایست و بازرسی، محل استقرار نیروهای تأمین کننده امنیت مردم جهت انجام اقدامات جنگی و تعیین لوکیشن سیار یا ثابت برای اصابت توسط دشمن آمریکائی صهیونیستی میکردند، دستگیر شدند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: از مجرمان وطنفروش تجهیزات تخصصی و الکترونیکی، استارلینک، سلاح و مهمات و... کشف و ضبط شد.
فرمانده کل فراجا در پایان گفت: اعترافات متهمان و نحوه همکاری با دشمن با شرح جزئیات به زودی منتشر و اطلاعرسانی خواهد شد. بخش مهمی از این عملیات با استفاده از گزارشهای خبری مردمی به مرکز فوریتهای پلیسی 110 به سرانجام رسید.
نظرات شما