محمد الهداد، سرپرست شرکت توانیر، در جریان سفر خود به استان گیلان از ساختمانها و مراکز شرکت توزیع نیروی برق استان که در حوادث دیماه سال گذشته دچار آسیب شده بودند، بازدید کرد.
به گزارش نسیم اقتصاد، در این بازدید روند بازسازی، بهسازی و اقدامات انجامشده برای بازگشت این مراکز به چرخه خدمترسانی مورد بررسی قرار گرفت.
الهداد در جریان این بازدید، ضمن آگاهی از میزان خسارات واردشده و اقدامات صورتگرفته برای ترمیم زیرساختها، بر تسریع در روند بازسازی و ارتقای تابآوری تأسیسات و ساختمانهای صنعت برق در برابر حوادث تأکید کرد.
با حضور محمد الهداد از سیمبانان و مأموران تشخیص (کنتورنویسان) این شرکت به پاس تلاشهای بیوقفه آنان در خدمترسانی به مشترکان نیز تقدیر شد.
در این مراسم، مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به نقش کلیدی نیروهای عملیاتی در پایداری شبکه برق، تلاشها و خدمات سیمبانان و مأموران تشخیص را از ارکان اصلی استمرار خدمترسانی در صنعت برق دانست و از زحمات آنان در شرایط مختلف کاری قدردانی کرد.
الهداد با تأکید بر اهمیت فعالیتهای میدانی در صنعت برق اظهار داشت: تلاش شبانهروزی نیروهای عملیاتی، بهویژه سیمبانان و کنتورنویسان، نقشی تعیینکننده در حفظ پایداری شبکه و ارائه خدمات مطلوب به مشترکان دارد.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
مدیرعامل شرکت توانیر بر تدوین گزارشهای مبتنی بر ذینفعان، برآورد دقیق خسارات و... 12 خرداد 1405
2 خرداد 1405
مشترکان برق در صورت بروز حوادث یا آسیب به وسایل برقی میتوانند با ثبت مدارک در سامانه... 18 خرداد 1404
نظرات شما