روابط عمومی سپاه پاسداران اعلام کرد: یک نفتکش امریکایی بامداد امروز در شمال خلیج فارس مورد اصابت قرار گرفت.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از ایرنا، روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: این نفتکش بامداد امروز در شمال خلیج فارس توسط رزمندگان نیروی دریایی سپاه مورد اصابت قرار گرفته و هم اکنون در حال سوختن است.

 در ادامه این اطلاعیه آمده است: قبلا گفته بودیم براساس قوانین و مصوبات بین المللی، زمان جنگ قوانین عبور و مرور از تنگه هرمز در اختیار جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

این اطلاعیه می‌افزاید: همه باید تابع آن باشند و متذکر شده بودیم که شناورهای نظامی و تجاری و... متعلق به آمریکا و رژیم صهیونیستی و کشورهای اروپایی و حامیان آنها اجازه تردد نخواهند داشت و در صورت رصد به مددالهی مطمئنا مورد اصابت قرار خواهند گرفت.

 

لینک کوتاه
نفتکش آمریکایی نیروی دریایی سپاه