معاون وزیر نیرو گفت: در حال حاضر حدود 6400 مگاوات پروژه نیروگاه های تجدیدپذیر در حال احداث در کشور وجود دارد.
به گزارش
نسیم اقتصاد به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو(پاون)، محسن طرزطلب، رییس ساتبا در نشست هفتگی کنترل پروژه های نیروگاهی، روند احداث و پیشرفت فیزیکی نیروگاه های خورشیدی در دست اجرا را تشریح و اظهار کرد: در حال حاضر حدود 6400 مگاوات پروژه نیروگاه های تجدیدپذیر در حال احداث در کشور وجود دارد.
وی ادامه داد: بررسی گزارش های دریافتی و ارزیابی پروژه ها، نشان داده است که هم اکنون میانگین پیشرفت فیزیکی کلیه طرح های تجدیدپذیر کشور به 42 درصد رسیده است.
طرزطلب یادآور شد: ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر کشور اکنون از 4200 مگاوات عبور کرده است که براساس برنامه ریزی انجام شده تا پایان امسال باید به بیش از 5000 مگاوات افزایش یابد.
رییس ساتبا، با ارایه وضعیت پیشرفت فیزیکی پروژه های نیروگاه های کوچک مقیاس در استانهای مختلف، خاطرنشان کرد: امسال تاکنون 123 مگاوات نیروگاه مقیاس کوچک و انشعابی وارد مدار شده که جلوتر از برنامه ریزی تعیین شده پیش رفته است.
جلسه پیشرفت فیزیکی طرحهای نیروگاه های تجدیدپذیر به صورت هفتگی با حضور کلیه معاونین و مدیران و مجریان طرح در ساتبا، برگزار و روند اجرای طرح های تجدیدپذیر کشور مورد ارزیابی قرار می گیرد.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
قائممقام سازمان ساتبا گفت: ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر و پاک کشور تا پایان آبانماه... 22 آذر 1404
افزایش بحران کمآبی در کشور، وزارت نیرو در دولت چهاردهم برنامهای جامع و راهبردی... 1 شهریور 1404
با وجود تأکید وزارت نیرو بر محدود بودن خاموشیهای خانگی به دو ساعت در روز، قطعی برق در... 15 مرداد 1404
معاون مالی، حقوقی و مجلس وزارت نیرو با بیان اینکه در دولت چهاردهم تعامل مثبت و... 30 بهمن 1403
وزارت نیرو در واکنش به انتشار مطالبی از سوی وزارت نفت درباره خاموشیهای اخیر در... 25 بهمن 1403
وزیر نیرو با بیان اینکه بازچرخانی آب یکی از اهداف مهم وزارت نیرو در سراسر کشور است،... 5 بهمن 1403
نظرات شما