دبیر فدراسیون طیور از کاهش 20 درصدی مصرف تخم مرغ خبر داد و گفت: با توجه به کاهش مصرف در ماه رمضان، قیمت تخم مرغ نوسانی ندارد.

به گزارش به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیدفرزاد طلاکش دبیر فدراسیون طیور گفت: بعد از اصلاح نظام یارانه حداقل مصرف  تخم مرغ 20 درصد کاهش یافته به طوریکه در فروشگاه های زنجیره ای به رغم اعلام کالابرگ شاهد انباشتگی تخم مرغ هستیم.

وی از کاهش قیمت تخم مرغ خبر داد و گفت: در خصوص تخم مرغ پیش بینی افزایش قیمت نداریم چراکه بصورت سنتی در فصل بهار و ماه رمضان 15 تا 20 درصد پایین بوده و امسال با حذف ارز ترجیحی، الگوی مصرف بدلیل شرایط اقتصادی پایین است که براین اساس تصوری از افزایش قیمت نداریم که اگر دولت تمهیداتی را اتخاذ نکند، آثار آن را در نیمه دوم سال آتی خواهیم دید.

طلاکش قیمت هر شانه تخم مرغ 30 عددی بسته بندی در فروشگاه های زنجیره ای 350 هزارتومان اعلام کرد و افزود: در خرده فروشی هر عدد تخم مرغ فله کمتر از 15 هزارتومان عرضه نمی شود.

دبیر فدراسیون طیور با بیان اینکه تولید روزانه تخم مرغ به  3 هزار و 900 تا 4 هزارتن رسیده است، گفت: با احتساب مصرف داخل، 100 تن از این میزان مازاد بر نیاز کشور است

لینک کوتاه
تخم مرغ کاهش مصرف تخم مرغ

اخبار مرتبط