زمستان بدون خاموشی نتیجه همراهی مردم
وزیر نیرو گفت: زمستان سال جاری با همراهی مردم و مدیریت مصرف بدون خاموشی...28 بهمن 1404

مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از جذب 15 هزار نیروی جدید در نظام سلامت خبر داد.
به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از وزارت بهداشت، شاهرخ رامزی با اعلام این خبر اظهار کرد: با هدف تقویت نیروی انسانی و تزریق خون تازه به رگهای نظام سلامت، 15 هزار نیروی تازهنفس به مجموعه وزارت بهداشت افزوده شده است.
وی افزود: از مجموع 27 هزار مجوز اخذ شده برای استخدام نیرو، جذب حدود 11 هزار نیرو براساس مجوز صادره همچنان آزاد باقیمانده است و بر اساس هماهنگیهای انجام شده با سازمان امور اداری و استخدامی، تا یک ماه آینده فرآیند تکمیل ظرفیت پستها و مجوزهای باقیمانده آغاز می شود.
مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به توزیع مجوزها تصریح کرد: بیشترین فراوانی مجوزها مربوط به حوزه پرستاری و گروههای وابسته است، بهگونهای که از مجموع 27 هزار مجوز صادر شده، حدود 11 هزار مجوز به حوزه پرستاری اختصاص دارد.
رامزی تاکید کرد: تقویت کادر درمان بهویژه در بخش پرستاری، از اولویتهای اصلی وزارت بهداشت در راستای ارتقای کیفیت خدمات و پاسخگویی بهتر به نیازهای مردم است
مشاور معاون درمان وزارت بهداشت، از حرکت به سمت دریافت برخط اطلاعات بیماران مشمول... 8 بهمن 1404
رییس مرکز تحقیقات مقاومت میکروبی دانشگاه علوم پزشکی تهران نسبت به شروع اپیدمی... 15 آذر 1404
معاونت بهداشت وزارت بهداشت با تأکید بر اهمیت آموزش و ارتقای سلامت برای پیشگیری از... 1 آذر 1404
وزارت بهداشت با اشاره به شیوع بیماریهای ویروسی در فصل پاییز که بعضا باعث تعطیلی مدارس... 28 آبان 1404
خشونت علیه کادر درمان، چالشی جدی و رو به رشد است که سلامت جسمی و روانی پرستاران و پزشکان... 27 مرداد 1404
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اجرای پرونده الکترونیک در سطوح یک و دو خدمات سلامت... 25 مرداد 1404
معاون اجتماعی و پارلمانی سازمان نظام پزشکی اعلام کرد که خشونت علیه کادر درمان در... 21 مرداد 1404
نظرات شما