رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: بازار پس از تعطیلات و از روز یکشنبه کامل و جامع باز و واحدهای صنفی هم فعال هستند و معاملات شکل گرفته است.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از ایلنا، نادر بذرافشان، رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران درباره وضعیت بازار، اظهار داشت: امروز در حالی که نرخ انس جهانی 76 دلار افزایش پیدا کرده و 4.672 دلار رسید، اما نرخ طلا و سکه در بازار داخلی کاهشی بود. 

 وی ادامه داد: بازار پس از تعطیلات و از روز یکشنبه کامل و جامع باز بودند و در بازار واحدهای صنفی هم باز هستند و معاملات شکل گرفته است، اما به هر حال به دلیل رکود با کاهش تقاضا مواجه هستیم. 

 بذرافشان با اشاره به نرخ طلا و سکه در بازار تاکید کرد: همانطور که گفتم امروز قیمت‌ها کاهشی بودند بطوریکه طلای 18 عیار با کاهش 130 هزار تومان به 15 میلیون و 150 هزار تومان رسید. قیمت هر سکه طرح جدید با 900 هزار تومان کاهش 156 میلیون و 300 هزار تومان و سکه طرح قدیم هم 153 میلیون معامله شد.

به گفته وی؛ همچنین هر نیم سکه 83 میلیون و 500 هزار تومان و ربع سکه 48 میلیون تومان و هر سکه یک گرمی 22 میلیون و 500 هزار تومان قیمت گذاری شد. 


لینک کوتاه
قیمت طلا و سکه

اخبار مرتبط

نظرات شما