معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: فقط در دوره 10 روزه اولیه (17 تا 27 دی ماه)، 57 میلیون و 500 هزار نفر از اعتبار خود استفاده کرده‌اند.

به گزارش نسیم اقتصاد، یعقوب اندایش در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، با تشریح آخرین وضعیت اجرای طرح کالابرگ الکترونیک، از شارژ موفقیت‌آمیز اعتبار برای بیش از 82 میلیون نفر در فاز اول خبر داد و گفت: مرحله دوم ثبت‌نام از 28 دی ماه آغاز شده است.

وی تاکید کرد: هدف اصلی این طرح، توزیع عادلانه ارز ترجیحی و بهبود قدرت خرید نهایی مصرف‌کننده است.

معاون وزیر اظهار کرد: فرآیند شارژ کالابرگ از تاریخ 12 دی ماه آغاز شده و در همان روز اول، کارت سرپرست خانوار 72 میلیون نفر از دریافت‌کنندگان یارانه نقدی، شارژ شد.

اندایش افزود: بر اساس مصوبه هیات وزیران، در مرحله اول، علاوه بر یارانه‌بگیران اصلی، اعتبار کالابرگ کارکنان، بازنشستگان و همچنین حذف‌شدگان یک سال گذشته که اعتراض خود را ثبت کرده بودند، نیز شارژ شد. در مجموع، اعتبار کالابرگ برای 82 میلیون و 300 هزار نفر شارژ شده و روند ثبت نام جاماندگان و حذف‌شدگان ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: خرید با این اعتبار از تاریخ 17 دی مجاز بوده و تا پایان روز 27 دی ماه، 57.5 میلیون نفر از این اعتبار برای خرید استفاده کرده و رقمی حدود 53.7 هزار میلیارد تومان در فروشگاه‌ها هزینه شده است و پیش‌بینی می‌شود که از روزهای آتی، اوج خریدهای کالابرگی رقم بخورد.

متقاضیان باقی‌مانده و فرآیند ثبت‌نام جدید

معاون وزیر رفاه در خصوص 6 میلیون نفر باقی‌مانده، از آغاز مهلت مراجعه آن‌ها از روز شنبه به سامانه hemayat.esfala.ir و دانلود اپلیکیشن شمیم خبر داد. این افراد می‌توانند با وارد کردن کد ملی و شماره موبایل سرپرست خانوار، درخواست خود را ثبت کنند.

وی یادآور شد: در صورت وجود ساختار خانوار در بانک‌های اطلاعاتی، ظرف حداکثر 2 روز کارت شارژ می‌شود و در غیر این صورت، فرآیند ثبت ساختار در سامانه mcr.ir ثبت احوال پیگیری شده و شارژ اعتبار، حتی با تأخیر، به صورت چهار نوبت برای آن‌ها لحاظ خواهد شد.

اندایش همچنین از آغاز شیوه دوم دریافت کالابرگ از تاریخ 28 دی ماه تا 10 بهمن خبر داد و نحوه ثبت‌نام را از طریق شماره‌گیری کد دستوری *500*1436# و انتخاب گزینه 5 اعلام کرد.


لینک کوتاه
طرح کالابرگ الکترونیک

اخبار مرتبط