عملیات اجرایی طرح جدید توسعه شرکت تعاونی سیم و کابل بهفر دامغان، با حضور «احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «محمدجواد کولیوند» استاندار سمنان و «اکبر علیزاده» نماینده مردم دامغان آغاز شد.

به گزارش نسیم اقتصاد، «احمد میدری» با تأکید بر حمایت وزارت تعاون از طرح‌های توسعه‌ای در حوزه تعاونی‌ها، گفت: هرگونه امکاناتی که در اختیار وزارت کار یا سایر دستگاه‌ها باشد، برای افزایش رفاه کارگران، ایجاد اشتغال و امیدآفرینی در جامعه در اختیار قرار خواهد گرفت.

وی با استناد به تفاهم‌نامه منعقدشده میان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت راه و شهرسازی، بر لزوم سرمایه‌گذاری صنایع در ساخت مسکن کارگری در شهرستان دامغان تأکید کرد. 

 وزیر کار اضافه کرد: توسعه مسکن کارگری نه تنها برای کارگران مفید است، بلکه برای کارفرمایان نیز سودآور بوده و منجر به پایداری نیروی کار می‌شود.

 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این بازدید با تأکید بر اهمیت حمایت از واحدهای تعاونی تولیدی و صادرات‌محور گفت: تعاونی‌هایی مانند بهفر نمونه‌های موفق تولید و اشتغال در کشور هستند و برنامه دولت، تسهیل مسیر توسعه این واحدهاست.
 
 این واحد تعاونی فعال در حوزه تولید انواع سیم و کابل فشار ضعیف است و با ظرفیت سالانه 7760 تن ، تاکنون 135 نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.

 شرکت بهفر در سال‌های 1403 و 1404 بیش از 2 میلیون دلار صادرات داشته و از واحدهای تأثیرگذار در تأمین نیاز داخلی و حضور در بازارهای بین‌المللی محسوب می‌شود.

  طرح توسعه جدید این تعاونی صادراتی با هدف تولید انواع سیم و کابل آلومینیومی و مسی با ظرفیت 3000 تن در سال طراحی شده و به ایجاد 50 فرصت شغلی مستقیم منجر خواهد شد.

لینک کوتاه
مسکن کارگری نیروی کار دولت چهاردهم

اخبار مرتبط

نظرات شما