نماینده مریوان و سرو آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه مدیریت سدهای کردستان در خارج از استان موجب شده است که مسئله و تامین آب در استان با چالش مواجه باشد.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو(پاون)، امید کریمیان نماینده مریوان و سرو آباد در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در حاشیه بیست و یکیمین نمایشگاه صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب در گفت‌وگو با پاون، اظهار کرد: استان کردستان با میانگین 800 تا 1200 میلیمتر بارندگی در سال یکی از استان‌های پر بارش کشور است.
وی یکی از مشکلات این استان را مدیریت فرا استانی سدها نام برد و گفت: متاسفانه مدیریت سدهای کردستان در خارج از استان موجب شده است که مسئله تامین آب در استان با چالش مواجه باشد. به طوری که هم اکنون شهرستان بانه اکنون با کمبود قطعی و تنش آبی به ویژه در شهرها مواجه است.
کریمیان افزود: خوشبختانه با مدیریت مصرف مردمی و بخش دولتی توانستیم تامین آب مورد نیاز مردم را مدیریت کنیم.
نماینده مریوان و سرو آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعامل مثبت وزارت نیرو و مجلس در دوره جدید گفت: در قوانین احکام سالیانه بودجه در مجلس و در برنامه هفتم پیشرفت قوانین خوبی برای مصرف آب مصوب شده است و اعتبارات خوبی به این بخش اختصاص یافته است.
وی افزود: امیدواریم تا با حمایت مجلس و مردم بتوانیم اقدامات خوبی در حوزه ورود فناوری، مدیریت مصرف، انتقال خطوط لوله آب، ذخیره‌سازی و سدسازی انجام دهیم و شاهد رشد چشمگیر رضایتمندی در این حوزه باشیم. 

لینک کوتاه
مجلس وزارت نیرو چالش های آبی مصرف آب

اخبار مرتبط

نظرات شما